Nu, dar se poate pune unul bitonal.
Claxon
Collapse
X
-
-
La alegerea claxonului ptr. Camion ma conduc dupa principiul ca acesta este eficient atunci cand claxonezi la intrarea in sat si se aude pina la ultima casa.
la claxoanele pneumatice pe 12 v stiu ca apar timpi morti intre momentul actionarii manetei si momentul in care face galagie.
la un claxon trebuie sa primeze eficienta si mai apoi esteticul acustic(parerea mea)
Comment
-
Ti-ai luat goarne separat sau un kit de claxon cum sunt cele pe net[cu goarne rosii]
am vazut pe net kituri cu 2-3-5-7 goarne rosii; sunt zgomotoase? #
ma intereseaza sa imi pastrez claxonul standard dar pe un buton sa imi pun si un astfel de kit ptr anumite situatii...."Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Comment
-
Saltare! ma baieti unde este pozitional claxonul la 1.6 16 V ca nu-l vad deloc....as vrea sa-l inlocuiesc sau sa-l reglez cumva ca nu claxoneaza cum trebuie!
multumesc anticipat !
Comment
-
In partea din dreapta a compartimentului motor cand te uiti din fata, sub baterie. Si nu se poate regla, ci doar schimba cu totul daca e nevoie.
Comment
-
Ba se pot regla. Le dai jos si au doua surubele mici acoperite cu un fel de silicon, de acolo se pot regla. De demontat se demonteaza pe sub masina, se da jos protectia de plastic de sub bara din stg. fata si le desfaci pe acolo. Au uu singur surub, de fapt piulita. Bafta
Comment
-
Ar trebui sa se actioneze usor. Inseamna ca ai tu o problema.
Comment
-
cum demontez si eu claxonul ca mi s-a stricat ? ...astept raspuns...multumesc
Comment
-
Ca sa umbli la claxon dai doar protectia de plastic de jos din coltul bari partea stanga si pe dedesupt bagi mainile si puti umbla la el sal scoti sau sai faci ce vrei, eu am mai legat de la el inca un claxon tot in aceasi frecventa si se aude tare acum la fel puteti face si voi. Succes.
Comment
Comment