tatamiu pe nova avea un claxon pneumatic....sincer era super cand claxona pe vre-unu nu stia unde sa se dea din drum, credeau ca vine trenul
Claxon
Collapse
X
-
eu am din ala de tabla. cred ca e singura supernova care a venit asa. a mea a fost mai cu motz nu stiu de ce. ca a fost mai diferita (nu neaparat in bine) fata de celelalte! si ma enerveaza asa tare. de 7 ani zic sa il schimb si cu zisu am ramas. :PCitroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
-
claxon tunning .. n-ati auzit de asta ?
Comment
-
Eu sunt multumit de claxonul bitonal de pe Logan, nu-mi trebuie altul.
Comment
-
Originally posted by D-FENSmie nu prea imi placeclaxonul dp logan,puteau sa puna ceva mai adevarat.am un prieten cu opel astra,are ala un claxon de-ti zboara palaria din cap
Ca tot a venit vorba de claxon, ai auzit claxonul de "VW" transporter??
cel de pe Logan e super in comparatie cu acesta.Logan 1,5 dCi Laureate
Comment
-
Reminiscente de la renault 12 ... ce sa-i faci. Eu as vrea un claxon ca pe autocarele/tirurile astea noi (gen fluierat) sau o sirena de locomotiva (pentru pietonii care traverseaza neregulamentar - sport national in bucuresti)
Comment
-
vine trenul!
Originally posted by CAnnabYSReminiscente de la renault 12 ... ce sa-i faci. Eu as vrea un claxon ca pe autocarele/tirurile astea noi (gen fluierat) sau o sirena de locomotiva (pentru pietonii care traverseaza neregulamentar - sport national in bucuresti)
Iti trebuie un compresor sau mai bine zis un setde claxoane cu compresor.
atentie nu uita de releu pe circuitul de alimentare1Logan 1,5 dCi Laureate
Comment
-
suru de unde ai stopurile vreau si io :| la bv nu gasesc dorut_cotinghiu@yahoo.com te ast sa imi zicisigpic
Comment
-
Nu toate modelele au claxon bitonal. Si se gasesc de cumparat, normal.
Comment
Comment