Claxon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tatamiu pe nova avea un claxon pneumatic....sincer era super cand claxona pe vre-unu nu stia unde sa se dea din drum, credeau ca vine trenul

Comment

Un pretenar de-al meu avea montata o sirena de pompieri. Cand ii dadea drumul parca era alarma aeriana si in realitate era un biet Fiat 850 (masina de epoca) . Stiu ca nu era frumos dar eram tineri si ni se parea haios.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

am avut eu pneumatic si era beton dar sa ars.am tinut mai mult de 3 sec si nu e indicat.

Comment

eu am din ala de tabla. cred ca e singura supernova care a venit asa. a mea a fost mai cu motz nu stiu de ce. ca a fost mai diferita (nu neaparat in bine) fata de celelalte! si ma enerveaza asa tare. de 7 ani zic sa il schimb si cu zisu am ramas. :P
          Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

claxon tunning .. n-ati auzit de asta ?
            http://mitzah.labrute.fr/
            http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

Eu sunt multumit de claxonul bitonal de pe Logan, nu-mi trebuie altul.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

mie nu prea imi placeclaxonul dp logan,puteau sa puna ceva mai adevarat.am un prieten cu opel astra,are ala un claxon de-ti zboara palaria din cap
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by D-FENS
                  mie nu prea imi placeclaxonul dp logan,puteau sa puna ceva mai adevarat.am un prieten cu opel astra,are ala un claxon de-ti zboara palaria din cap

Ca tot a venit vorba de claxon, ai auzit claxonul de "VW" transporter??
                  cel de pe Logan e super in comparatie cu acesta.
                  Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

eu cred ca trebuia pus claxonul pe volan. ce masina mai are claxon pe bat?
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Reminiscente de la renault 12 ... ce sa-i faci. Eu as vrea un claxon ca pe autocarele/tirurile astea noi (gen fluierat) sau o sirena de locomotiva (pentru pietonii care traverseaza neregulamentar - sport national in bucuresti)

Comment

vine trenul!

Originally posted by CAnnabYS
                        Reminiscente de la renault 12 ... ce sa-i faci. Eu as vrea un claxon ca pe autocarele/tirurile astea noi (gen fluierat) sau o sirena de locomotiva (pentru pietonii care traverseaza neregulamentar - sport national in bucuresti)

Iti trebuie un compresor sau mai bine zis un setde claxoane cu compresor.
                        atentie nu uita de releu pe circuitul de alimentare1
                        Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

cei de la top gear au testat noul dci85ps.au facut o depasire pe valea oltului si cand era sa mai iese unul peste ei dadeau pumni in volan pana si-au dat seama ca nu e acolo)

Comment

suru de unde ai stopurile vreau si io :| la bv nu gasesc dorut_cotinghiu@yahoo.com te ast sa imi zici
                            sigpic

Comment

Originally posted by andrei View Post
                              Eu sunt multumit de claxonul bitonal de pe Logan, nu-mi trebuie altul.
                              Loganu are claxon bitonal? Eu n-am asa ceva pe prestige. Stii cumva daca gasesc de cumparat si cam cat e?
                              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Nu toate modelele au claxon bitonal. Si se gasesc de cumparat, normal.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google