If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Recomandati-mi o cotiera pana in 100 lei dar care poate fi gasita pe un anumit sit
Am atasat cateva poze cu 2 cotiere..Daca ave-ti una dintre ele cum se comporta.Sau calitatea ei...
Prima ti-o recomand.
Ieftina (~50 lei), are si intaritura aia metalica si aduce mult cu cea originala. O am montata de mai bine de juma de an si nu da nici un semn de uzura.
primul model l-am cumparat cu 41 de lei acu 2 luni de la un magazin de piese auto din Slatina.....cind am vazut pretul n-am putut sai rezist desi mai aveam alta cotiera pe masina
Primul model de cotiera(auto speed) este foarte buna,indentica cu cea originala (armster), o am montata pe masina si sunt foarte foarte multumit de ea. Eu am cumparat-o din targul vitan cu 55 lei. Numai bine!
In septembrie am luat "autospeed" cu 50 de lei ... Foarte faina... sunt foarte multumit! In oradea ... Si are avantajul ca se poate rabata pe spate daca incurca pe al doilea sofer! (cum ar fi nevasta )
intradevar la primul model este un pic de munca dar are si o stabilitate mai buna datorita suportului metalic....acuma fiecare cu metodele lui neortotoxe
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment