Costuri Intrare Sezon Rece

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Costuri Intrare Sezon Rece

am dat cautare si am vazut ca nu este asa ceva, costuri de intrare in sezonul rece. ma gandeam ca ar fi bine sa tragem o linie si sa vedem cam cat costa.
    antigel glaceol 21.5 ron / L (3 L)
    lichid parbriz 5 L 8 ron
    ulei aral 5w40 90 ron
    filtru aer 16 ron
    fitru ulei mann 15 ron
    cauciucuri 200 ron / bucata (2 buc)

total: 593.5 ron

apa demineralizata - nu am luat inca
    ar mai trebui adaugat: spray dezghetare parbriz, lanturi ( am deja).
    daca imi mai aduc aminte ceva, va mai spun.
    o zi buna
    Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Dupa mine, costurile se rezuma la achizitionarea anvelopelor de iarna, daca nu sunt deja cumparate si in cel mai rau caz o verificare a concentratiei de antigel.
    Preturile gumelor de iarna variaza intre sub 200 de lei la peste 300, in functie de marca si model. Optionale sunt 4 jante de tabla ori aliaj, cu preturi de la 60-70 de lei la 160 cat cere Dacia pe o janta de tabla, ori chiar 400 si ceva pe una de aluminiu.

In rest nu vad de ce ar fi alte costuri majore la intrarea in iarna.
    sigpic

Comment

si la mine costul de intrare in iarna a costat 2 lei o presiune dupa ce am pus rotile de iarna acum asteptam zapada in rest am totul pregetit

Comment

Bravo ultimii 2 colegi. Daca masina nu e luata cumva vara asta, costurile de intrare in iarna se traduc prin cel mult costul unor anvelope de iarna+jante, in caz ca cele vechi sunt uzate sau nu exista
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

scriosteanuc ulei Aral????? mai degraba ulei de la bunica..prefer Valvoline sau Elf decat mizeria aia mai ieftine ca Mobil sau Castrol la mine verificat anitgel si schimbat kitu de ambreiaj astept pareri despre un ambreiaj bun

Comment

pai pentru logan sunt, in ordinea calitatii: valeo, luk, sau sachs ...

aral? vorbesti serios?

pentru altii ... revenirea la arcurile si amortizoarele stock + cauciucuri de iarna ... )
            sigpicMy ride

Comment

cheltuieli de iarna doar sa schimb cauciucurile de vara cu jeante aluminiu cu cauciucuri de iarna pe jeante de tabla aflate in dotare . antigel schimbat la 4 ani , masina are 5 ani. si antigelul rezista maxim 4 ani
              sigpic #

Comment

Strang ban langa ban poate ajung sa-mi cumpar o lopata, mai am o bucata de lant de la caine, poate reusesc sa il leg cu sarma infasurat pe cauciuc, si cu ajutorul lui doamne doamne poate fur un sac de nisip de langa vila in constructie a vecinului! Ahh, poate reusesc sa fur niste spirt de la munca si sa pun in lichidul de parbriz ca sa nu inghete... Topicul asta e pe bune, se castiga ceva?

Comment

pentru impresie artistica ai 10 vasile
                  If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

de ulei vb la topic uleiuri. s-ar putea ca de la primavara sa trec pe castrol. cat despre topic mi s-a parut ca ar trebui sa auzim si parerile celorlalti.
                    Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

In afara de ce s-a zis:
                      Puteti adauga si verificarea bateriei, cine o are de cativa ani. Lopata, doar de aia normala, nu din plastic (aia e pentru figuratie). Cabluri pentru curent, sufa (nu se stie cand ramai inzapezit).

Comment

Originally posted by nikuniku View Post
                        scriosteanuc ulei Aral????? mai degraba ulei de la bunica..prefer Valvoline sau Elf decat mizeria aia mai ieftine ca Mobil sau Castrol la mine verificat anitgel si schimbat kitu de ambreiaj astept pareri despre un ambreiaj bun

Un mic offtopic:

Ai dreptate. Nu e bun Aral-ul...se foloseste doar in motoarele Mercedes Brabus (alea de la 500 de cai in sus)...in motorizarile de la Logan, sughita printr-o empatie stranie
                        Last edited by darksid3; 25 October 2010, 13:25.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

revin diseara cu costuri intrare in sezon rece...
                          sa va zic cum m-am pregatit eu

sigpic

Comment

bine tu...darksid3. super tare faza cu sughitul.

Comment

cauciucuri de iarna, o pipeta pt a testa temperatura de inghet al antigelului si, eventual, 1L antigel pentru completare.
                              Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google