Costuri Intrare Sezon Rece

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nici la toamna nu or sa fie diferente notabile fata de acum. Nu "pica" dintr-o data. Cel mai corect e sa respecti termenul dat de constructor sau producatorul antigelului. Oricum, nimeni nu da o durata de viata mai mare de 5 ani.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Antigel Logan nou

Salut! Am achizitionat anul acesta in martie o Dacia Logan. Ma intereseaza sa stiu daca acum in sezonul rece trebuie sa-i pun antigel sau a venit deja cu antigelul pus din fabrica. Multumesc.

Comment

Salut! Sa il stapanesti sanatos, loganul. Stai linistit, a venit din fabrica cu antigel, doar daca este la minim completezi. Bafta!
        sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

posibil sa mai fie nevoie sa completezi putin asa patesc astea noi in primul an de iarna.....juma' de litru sa ai acolo la tine mereu ca nu strica iarna!

Comment

Originally posted by maria_vali23 View Post
            Salut! Am achizitionat anul acesta in martie o Dacia Logan. Ma intereseaza sa stiu daca acum in sezonul rece trebuie sa-i pun antigel sau a venit deja cu antigelul pus din fabrica. Multumesc.
            Si daca tot esti "nou" pe Logan, ai grija ce antigel pui la completare. Doar compatibil. Din fabrica vine cu Glaceol RX tip D.

Comment

Miercuri incalt jantele cu gume de iarna(pana acum in Constanta au fost 15 grade) si ii pun 3L de lichid de spalat parbrizul de iarna. In portbagaj am tot timpul o racleta. Asta este toata pregatirea mea pentru iarna.... treaba de 30 min maxim.
              Intalniri Logan Club Constanta:
              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

7 lei lichid spalare parbriz
                0 lei 2 anvelope iarna pe fata
                5 lei odorizant

Comment

Odorizantul este special de iarna?
                  Intalniri Logan Club Constanta:
                  In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                  Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

antigel am pus iarna trecuta -schimb complet , acum am completat
                    anvelope doar pe fata de la un prieten pret bun 200 si bonus o jeanta de tabla
                    lopata cumparata in mai de la practiker cu vreo 7-8 lei deaia patrata zdravana buna de betoane
                    solutie de parbriz cica la -20 carefur 5 ron
                    spray dezghetat parbriz la 300 ml - 5 lei in kaufland
                    pentru tractare din nameti am ia iau 5 m sufa + clesti din practiker nu stiu pretu
                    1,8 lei apa distilata pentru baterie am completat am bateria originala din 2005 sper sa ma duca si-n iarna asta
                    total = 220 + cat o costa sufa si clesti

Comment

Eu am mai achiziţionat pentru intrarea în iarnă următoarele:
                      Apărători de noroi „compatibile” = 45 lei toate 4
                      Lopată de zăpadă Fiskars = 99 lei

Urmează nişte lichid de parbriz cu teflon (20 lei)
                      Un săculeţ cu nisip (gratis, oarecum)
                      Racletă + spray pentru dizolvat gheaţa.

Poate ar fi o idee bună să-mi iau şi un cablu de tractare şi/sau cabluri de curent...

Comment

geanta Logan second hand: 50 ron
                        lichid spalat parbriz iarna : 12 ron
                        schimbat, echilibrat gumele pe genta cumparata si pe rezerva + montatul pe rotile din fata: 40 ron
                        curatat lanturile si vopsit cu deruginol: 10 ron
                        Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                        sigpic

Comment

Originally posted by vladk2k View Post
                          Urmează nişte lichid de parbriz cu teflon (20 lei)
                          Nu pune lichid cu teflon !!! Iti infunda "stropitorile" si lasa urme greu de scos, pe capota motorului.

Comment

Am înţeles...
                            Mă ameninţa cineva că asta se întâmplă cu lichidul ieftin, ăsta scump cu teflon am zis că o fi mai bun, dar o să mă feresc de el. Ceva recomandări?

Comment

Nu patesti nimic cu ala ieftin...doar ca ingheata mai repede pe parbriz la ger mare. Alea cu teflon sunt pacatoase rau. Toti au avut probleme cu infundari de duze si urme pe vopsea.

Comment

Am luat lichid cu: alcool etilic denaturat, agenti tensioactivi, odorizant, apa demineralizata. Ma feresc de cei ieftin si mai ales cu alcool metilic in compozitie. Eu ca eu, dar iau si copiii in masina.
                                Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google