Nici la toamna nu or sa fie diferente notabile fata de acum. Nu "pica" dintr-o data. Cel mai corect e sa respecti termenul dat de constructor sau producatorul antigelului. Oricum, nimeni nu da o durata de viata mai mare de 5 ani.
Costuri Intrare Sezon Rece
Collapse
X
-
Originally posted by maria_vali23 View PostSalut! Am achizitionat anul acesta in martie o Dacia Logan. Ma intereseaza sa stiu daca acum in sezonul rece trebuie sa-i pun antigel sau a venit deja cu antigelul pus din fabrica. Multumesc.
Comment
-
Miercuri incalt jantele cu gume de iarna(pana acum in Constanta au fost 15 grade) si ii pun 3L de lichid de spalat parbrizul de iarna. In portbagaj am tot timpul o racleta. Asta este toata pregatirea mea pentru iarna.... treaba de 30 min maxim.Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
antigel am pus iarna trecuta -schimb complet , acum am completat
anvelope doar pe fata de la un prieten pret bun 200 si bonus o jeanta de tabla
lopata cumparata in mai de la practiker cu vreo 7-8 lei deaia patrata zdravana buna de betoane
solutie de parbriz cica la -20 carefur 5 ron
spray dezghetat parbriz la 300 ml - 5 lei in kaufland
pentru tractare din nameti am ia iau 5 m sufa + clesti din practiker nu stiu pretu
1,8 lei apa distilata pentru baterie am completat am bateria originala din 2005 sper sa ma duca si-n iarna asta
total = 220 + cat o costa sufa si clesti
Comment
-
Eu am mai achiziţionat pentru intrarea în iarnă următoarele:
Apărători de noroi „compatibile” = 45 lei toate 4
Lopată de zăpadă Fiskars = 99 lei
Urmează nişte lichid de parbriz cu teflon (20 lei)
Un săculeţ cu nisip (gratis, oarecum)
Racletă + spray pentru dizolvat gheaţa.
Poate ar fi o idee bună să-mi iau şi un cablu de tractare şi/sau cabluri de curent...
Comment
-
geanta Logan second hand: 50 ron
lichid spalat parbriz iarna : 12 ron
schimbat, echilibrat gumele pe genta cumparata si pe rezerva + montatul pe rotile din fata: 40 ron
curatat lanturile si vopsit cu deruginol: 10 ronPolitics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
Am luat lichid cu: alcool etilic denaturat, agenti tensioactivi, odorizant, apa demineralizata. Ma feresc de cei ieftin si mai ales cu alcool metilic in compozitie. Eu ca eu, dar iau si copiii in masina.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
Comment