Costuri Intrare Sezon Rece

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

....dar Cola beti? Sucuri carbogazoase? Mezeluri cu coloranti? Sunt de cateva ori mai nocive decat lichidul de parbriz
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Cel puţin Cola nu orbeşte. Alcolul metilic în schimb...

Comment

Vlad...vezi ce vorbesti de cola la mine e periculos...Sotia mea a spart 2 sticle in scaunul din fata(in sinele alea) in vechea dacie si un papuc
        Bine ca nu a spart o sticla de cola si in loganul asta!
        apropo..sticlele erau nedesfacute,,deci au fost ca un vulcan

Bag lichid de iarna de 7-9 lei si de 2 ani jumate nu sa mai scorojit vopseaua si alte cele.Dimpotriva au altii grija sa imi ""scorojeasca"" vopseaua sa forteze butucii si sa fure stergatoare!

Comment

Originally posted by vladk2k View Post
          Cel puţin Cola nu orbeşte. Alcolul metilic în schimb...
          Pai te pune cineva sa bei lichid de parbriz?...asa si clorul cu care cureti hainele, otraveste. Asta inseamna sa nu-l mai folosesti?
          Folositi apa cu zeama de lamaie, la parbriz daca va e frica de otravuri.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ficare foloseste ce vrea. Si clorul are inlocuitori mai putin toxici, cu aceleasi proprietati de albire.
            Ieri m-a prins ninsoarea la 150 km de casa. Bine ca mi-am incaltat masina de iarna, alfel ajungeam in sant, ca altii. Lichidul de parbriz si-a facut treaba, fara urme, dare, scartaieli si toate astea la - 7 grd C.
            Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
            sigpic

Comment

Originally posted by vladk2k View Post
              Eu am mai achiziţionat pentru intrarea în iarnă următoarele:
              .............................................
              Lopată de zăpadă Fiskars = 99 lei

..............................
              Sigur e numai pentru zapada lopata aia? )

Eu ca orice roman adevarat, costuri zero cu intrarea in iarna.
              Ma rog, lichid de parbriz d-ala periculos sanatatii cu 7 lei 5 litri.

Comment

Am bagat niste spirt industrial in lichidul de parbriz pt iarna..sa zic 50-100 ml la 1000 ml.E posibil sa aiba vreun efect asupra vopselei?
                In interior se simte mirosul de spirt atunci cand folosesc spritierele.
                Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
                My ride

Comment

N-are nimic. Mai baga si ceva parfum d-ala ieftin sa mai ia din miros.

Comment

Pai sa spun si eu cum m am pregatit de iarna: Cauciucuri iarna pe fata am pus noi si pe spate cele de anul trecut,antigel,lichid parbriz care contine ceva mai mult alcool,lanturi,o lopata si cam atat! Restul cum o vrea Dumnezeu,la noi ca la nimeni.Se anunta o iarna grea asa ca sa ne tinem bine.Nici nu a inceput bine si deja lumea ramane blocata pe ici pe colo...bafta si fara accidente va doresc!
                    CARPE DIEM!

Comment

Lopata aia e binevenita. Port in fiecare an in portbagaj, una solida cu coada retezata, nu din astea de design cu care iti ia jumatatea de zi sa dai 3 linguri de zapada deoparte.
                      E buna si in oras, de cate ori nu ati gasit masina blocata de zapada data de lama, cand masina era parcata la bordura? Decat sa chinuiti masina, dati cu lopsta un pic de zapada si plecati. Sau va procurati un loc de parcare in 5 minute in troian, unde toti au evitat sa parcheze.

Comment

Vă rog frumos să nu vă luaţi de lopata mea. E „firmă” deci ţine şi de frig.

Acum serios vorbind, eu am găsit lopata aia mai întâi pe net, căutând pe site-ul Fiskars la lopeţi de zăpadă -> pentru maşină. Mi s-a părut destul de ok când am pus mâna pe ea, având în urmă experienţa datului de zăpadă cu lopata de infanterie „Linda”, şi anume:
                        • Este foarte uşoară (sub 500g aş putea spune)
                        • partea de metal este mare, cu marginile curbate în sus (nu-ţi alunecă zăpada de pe ea)
                        • măciulia aia din capătul cozii e binevenită
                        • aparent poate fi folosită şi pentru nisip, vâslit... şi pluteşte

Faţă de o lopată pliabilă fiskars (aia care se găseşte contrafăcută la 100 de lei prin carrefour) şi care costă aproape 300 de lei, eu zic că e bună.
                        Mai era o cazma cu coada telescopică, un pic mai scumpă şi părea mai rezistentă, dar totuşi eu vreau să scap de zăpadă, nu de nămol...

Comment

Da ce ..Am inebunit sa dau 100 de lei sau mai ales 300 de lei pe o lopata din aia...Aia este pt dat la zapada din aia afanata,,,Ca daca o bagi la spart zapada cu gheata sau din aia cu apa multa poti sa zici pa pa la lopata dupa ce dai cu ea de cateva ori!
                          O lopata clasica la 8 lei din otel este cea mai buna...mai iei si o coada de lopata pe masura fiecaruia de inca vreo cativa lei si iti faci treaba cu brio plus ca pe asta de otel mai pui si piciorul daca lopata nu intra in zapada.

Ps..sau cand ma duc la tara,,fac o coada de salcam si cu aia nu mai are moarte lopata! Vorba aia coada este moca ca sunt salcami peste tot acolo!
                          Attached Files
                          Last edited by Ivan Marian; 3 December 2010, 18:07.

Comment

Ala e modelul de lopata recomandat. Eu unul am avut vreo 3, ca le ratacesc vara pe la tara. Cred ca pe ultima am dat in bazar 10 lei, inclusiv coada (un pic mai lunga, scurtat pe masura). Cu aia se poate muta si Groenlanda.
                            Nu mai spun ca e si un instrument cat se poate de bun pentru rezolvarea diferendelor din trafic.

Comment

Adevarul este ca militienii astia sunt atat de prosti incat daca te prind cu o bata de basebol in portbagaj,,iti dau amenda,,dar daca te vad cu o lopata din aia de otel e OK..Oare aia nu se considera arma alba potential letala? Sau se zice doar ca e o unealta de binefacere?
                              Oare ce o merge mai bine pe carca unuia...o bata?...sau o lopata?

Ps..a nu se intelege ca instig la violenta!

Comment

Offtopic- uitati aici lopata
                                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google