Costuri Intrare Sezon Rece

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by darksid3 View Post
    Lichidul de frana nu ataca tabla/vospeaua?
    1 Mililitru de lichid,,nu are ce sa faca la tabla sau vopsea.
    Si apoi ala parca nu este coroziv deloc..si Daniel..poate nu le spalam noi 2 la temperaturi negative,,dar sunt multi care fac asta ,,ori isi spala masinile la Jet,,ori la dalea automate la perii,,ori spalatorii private,,si sa vezi ce le mai spala si la -10 - 15 grade de ingheata apa pe tabla instant si el tot ii da in continuare si la final incep sa traga de usi ca disperatii ca ingheata si sunt multi totusi!
    Daca nu lucram la Omv Bellu,,ca ala are si spalat la jet si la perii,,nu mai scriam aici.
    Sau sa fi vazut cati incalzeau cheia de la masina cu bricheta,,unu a topit si plasticul cheii si mai ales aia care aveau cip in cheie si tot puneau flacara de la bricheta pe cheie

Ps..cate case atatea obicee,,la noi cate masini si soferi si mai multe obicee!
    Last edited by Ivan Marian; 9 December 2010, 17:36.

Comment

aici iti dau perfecta dreptate Mariane, una e sa nu stii alta e sa fii...nu mai zic...

Comment

As fi si eu interesat de un spray pentru dezghetat yale dar sa fie bun nu dastea de duzina la 10 lei. Imi poate recomanda cineva?
        sigpic

Comment

A folosit cineva pana acum folie din aceea ce protejeaza parbrizul de inghet??? Este buna de ceva???

Comment

Am pus eu asa ceva, dar inca nu a fost un inghet serios
            Dupa parerea mea nu este cea mai fericita solutie, in sensul ca tot iti intra apa intre ea si parbriz. Totusi, in cazul in care stratul de gheata este mare (cam cum era pe 1-2 decembrie in Bucuresti) atunci majoritatea ghetii va fi deasupra, iar sub folie doar un strat mai mic care se ia imediat cu spray-ul de gheata.
            Ma rog, am dat 13 lei pe folia aia, nu ma asteptam la cine-stie ce

Comment

Mersi frumos.

Comment

Ce parere aveti de http://www.youtube.com/watch?v=qjMJKps7ofY si http://www.youtube.com/watch?v=c7IAVs8xz9M
                185 lei la Selgros am vazut.

Comment

Originally posted by MihaiMIT View Post
                  un spray de dezghetat parbriz, yale si alte cele, ieftin si bun imi poate recomanda cineva?
                  multumiri anticipate

Eu am luat din Carrefour unu la ~10 ron are un nume cu rezonanta spaniola. Am avut si iarna trecut si face treaba excelenta pentru dezghetat parbrizul. am facut comparatie cu unu de 30 ron si faceau fix aceeasi treaba.
                  sigpic

Comment

@andreyi - nu ştiu ce să spun despre ele, nu ştiu cât de mult rezistă, şi mai costă şi o grămadă de bani. Măcar lanţuri ştii că costă 50, maxim 100 de lei.

Comment

• aveti idee care este cea mai mica dilutie alcoolica care nu ingheata ?

am facut rost de alcool 96 grade si glicerina moca si vreau sa imi fac solutie pentru parbriz.
                      ma gandesc ca undeva pe la 16 18 % nu mai ingheata. combinat cu glicerina undeva la 13 % e ok. gresesc ?

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google