sunt de acord cu cauciucurile de iarna e bine sa fie
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca folosesti anvelope de iarna tot timpul anului se uzeaza mai repede si apoi e faza cu distanta de franare, vazusem niste imagini distanta de franare vara iarna cu cele 2 tipuri de anvelope
vezi mai multe detalii aici http://www.loganclub.ro/forum/anvelo...estii+anvelope
Comment
-
De mult timp n-am mai stat sa citesc un topic de la cap la coada. In cateva zile s-a scris aici cat pentru tot anul
Personal tin sa le multumesc inca o data lui Seba si Andrei pentru sfaturi. Dupa ce am luat masina, in 2007, o iarna am mers cam aiurea, am fugit de cur de cateva ori si anul urmator am luat 4 Dunlop de iarna pe jante de tabla, pe care le pun din octombrie-noiembrie, pana-n primavara. Le-am montat saptamana trecuta si pana-n aprilie, cu ele o sa circul.
P.S.-Imi place sa vad ca multi dintre noi gandesc prevazator, cu respect fata de ceilalti si grija fata de ei insisi!
@jelly -Cred ca le-a confundat, Loganul nu vine cu all-season din fabrica..LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Hai mai oameni buni, puneti-va cauciucuri de iarna. Oricum e spre binele nostru.
Nu inteleg totusi ce sunteti atat de suparati cu privire la aceasta lege. Pana sa o puna in aplicare militianul, mai trece baba cu colacii.
Ideea ei este relativa simpla: indeamna la consum.
Noi ca natie, acum nici nu mai muncim, nici nu mai consumam. Deci, nasol tare. Ca sa mobilizezi o intreaga populatie sa munceasca e greu, asa ca mai bine o fortezi sa consume.
@mae: subventii? ce atatea subventii... Ne-am invatat sa intindem mana. Eu sunt impotriva subventiilor. Nu fac altceva, decat sa saraceasca tara, impreuna cu hotii de ne conduc. 2 cancere, nu alta.
Ca tot a veni vb de subventii, voi spune ceva ce sigur va capata injuraturi: ce mama zmeilor atatea subventii pt tinerele mamici? Iti faci copil, e clar ca ai cu ce-l intretine. Nu ai, nu-l face. Regula supravietuirii. Ne-am invatat sa fim depedenti prea mult de stat.Last edited by Cezar; 26 October 2010, 22:37.
Comment
-
salutare
de 9 ani conduc masini toata perioada anului iar de 2 ani am cauciucuri si de iarna
pot spune ca eu nu mai vad o masina care sa nu aibe si deastea de iarna(isi fac treaba cind ai nevoie)
acu ca mi-am luat masina personala nici nu incape vorba sa nu imi iau si am inceput sa caut. fiind bugetul restrins nu cred ca o sa imi iau cine stie ce dar tot imi iau
apropo
m-i sa intimplat sa ma contrazic pe subiectul cauciucurilor de iarna cu cineva
eu am sustinut ca la un cauciuc indiferent de sezon se incepe cu materialul ce e facut sa functioneze corect in limita de temperaturi din acel sezon
cealalta persoana a zis ca totul tine de profilul cauciucului
daca stiti mai bine sa o explicatie mai corecta ar fi de mare ajutorsigpicPasionat de MCV si natura
Comment
-
eu zic ca tine de amandoua aspecte ,atat profil cat si materialul acestuia , un cauciuc de iarna e din start mai moale ca unul de vara si are crestele mai mari cel de iarna
atentie , sunt si cauciucuri de iarna care sunt destul de tari , nu sunt moi , nu contin silicon , inseamna ca sunt cam vechi ori nu isi vor face datoria cum trebuieIts just a car ...
Comment
Comment