bai,usurel , spiritul de gluma trebuie sa fie in aer, mai ales acum , cand buzunarele ne vor fi violate tu-le muma lor de hoti ... si nevestele la toti
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
amandoua sunt cam la fel de bune...
eu daca ar fi sa aleg as alege dupa bani , daca nu e diferenta la pret as alege matador , am avut pe dacia veche si de iarna si de vara si eram mai multumit decat de debica de vara cu care a venit mcv-ul meu.
e strict parerea mea si poate multi vor zice ca zic tampenii...
sigpic
Comment
-
Originally posted by Narcisuc20 View PostSalut am nevoie de un sfat urget care dintre maricle astea vi se par mai reusite Debica sau Matador? Scuze de off!Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Pai oricum cauciucurile din clasa asta sunt la acelasi nivel ... parerile sunt impartite, cred ca mai conteaza si stilul de mers si cum privesti masina , aud foarte multi ca sunt multumiti de kormoran , ramai cu gura cascata, dar asta e , pentru tata care are 12 mii in 2 ani sunt excelente kormoranDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View PostAm si eu o curiozitate, poate stie cineva.
Daca intra in vigoare asa de repede precum spuneti care este perioada in care trebuie sa circuli musai cu cauciucurile de iarna ?
Spre exp. daca ei spun in perioada 01.12 - 28.02 si ninge 01.03 scapam de amenda nu ? Normal ...
Sau daca spre exemplu pe 15.02 se fac instantaneu 17 grade si eu imi stric cauciucurile de iarna dau statul in judecata si-l pun sa-mi cumpere alte anvelope nu ?
anvelopele de iarna le montezi in functie de cum va veni vremea , te mai uiti la meteo , oricum nu stii ce sa crezi nici acol )Its just a car ...
Comment
-
Am pus si eu un caz extrem ...
Dar, cum ei m-ar obliga eu de ce sa nu-i oblig pe ei sa faca ce trebuie, anume: ma obligi sa le tin pana la 01.03 ? Da
E 15.02 si 17 grade afara ? Da.
Sub ce temperatura sunt recomandate a fi folosite cauciurile de iarna ? Sub 7 grade sau cat o fi da ? Da.
In cazul asta atentezi la integritatea mea !!! Pac!Last edited by Eu4yas; 27 October 2010, 11:19.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Cica vor urma niste actiuni ale politiei rutiere de informare a participantilor la trafic cu privire la aplicarea noilor prevederi legate de cauciucurile de iarna. In urma acestor actiuni, in prima fază, nu vor fi date decat avertismente, dupa care, cel mai probabil, vor incepe amenzile.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Bai oricati sustinatori ar avea legea asta , nu inseamna ca e buna , ba mai mult e japca pe fata si bataie de joc . E o prostie fara margini sa dai o asa lege in conditiile de deplasare existente . Exact ca in cazul parcarilor , io zic intai sa faca locuri apoi sa dea lege sa nu te duci pe interzis si o voi respecta bucuros pentru ca am unde parca .
Sunt de acord a se folosi anvelope de iarna , dar nu sa ma si oblige .Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment