Originally posted by darksid3
View Post
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by PCH View Postsamy0388.poate te vedem prin dambovita cu cauciucurile tale de vara cu tot!inseamna ca nu prea ai scos supernova aia din parcare daca nu ai patit-o sau ai mers doar prin parcare!
offtopic aaaaparaaaa tatarusaaanuuDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
-
Cand vad ce scrieti ma apuca rasul , cum frate gasiti voi la 300 lei toate si mai sunt si ca noi , cand in magazin cu 300 lei nu cumperi nici 2 bucati , o fi fost pomana curata pentru vreunu dar sh in conditiile de aproape nou cauciucul nu cred ca se gasesc foarte ieftine ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
abia astept sa intre legea in vigoare ! ... ce-i fara gume de iarna amenda si talonu suspendat !!! ... mi se pare foarte ok, legea ! daca nu ai bani, numai merge cu masina !
Comment
-
Legea asta e la fel de tampita cum e si paradoxul impozitelor de 99 de milioane pentru aro ... nu face masina cat impozitul pentru 1 an
Dany nu e vorba de bani aici , fac pariu cu tine pe cat vrei ca nici tu nu ai bani sa folosesti , sa intretii masina corespunzator cum scrie la carte , sa faci TOT absolut TOT ce trebuie la o masina si sa o si folosesti permanent , asa ca lasa-ne cu faza cu banii.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Eu vad nimic de ras in toata treaba asta cu anvelopele...
Parca vad ca de la 1 noiembrie vor sta politaii la toate colturile sa te controleze la adidasi.
Totusi, ar fi fost de bun simt daca s-ar fi dat ordonanta asta de urgenta mai devreme sa aibe timp omu sa si ia anvelope de iarna.Nu asa...PAC, in 2 saptamani sa te oblige sa iti incalti masina cu stele.
Si mai sunt curios de alta treaba: daca afara sunt 10 grade si uscat ce pana mea poate sa mi faca daca am anvelope de vara???Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...
Comment
-
O sa-ti puna in fata textul de lege si gata....in afara, anvelopele de iarna sunt obligatorii intre 1 Noiembrie si 1 Martie. Deci poate sa fie si 20 de grade, daca vrea sa te faca, te face fara probleme....acum ca o inchide ochii, e in functie de individ.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Pana una alta, eu o sa inghit in sec, mai sui in masina, si imi caut anvelope musai cu stelute!
Ma ajuta si pe mine cineva cu un pont, de unde pot sa gasesc anvelope de iarna ieftine?
Zilele astea trebuie sa ma orientez, ca nu am chef de amenzi, talon confiscat, si alte belele...Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...
Comment
-
Pe fundeni vis-a-vis de Opel DiBas este o vulcanizare non-stop , acolo gasesti cauciucuri bunicele SH , in general baietii de acolo aduc numai rezerve care sunt aproape noi, dar acum mai conteaza si anul de fabricatieDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment