Originally posted by irinell24
View Post
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
si eu sunt pentru cauciucurile de iarna. folosesc de doi ani pirelli si sunt foarte multumit de ele. am echipat jantele de tabla cu ele asa ca iarna schimb roata cu totul.
dar daca o sa fiu oprit in trafic pentru a fi verificat la cauciucuri o sa ma uit si eu la masina politiei daca este echipata cum ni se cere noua. daca nu..... o sa le bat obrazul.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
eu tot cred ca legea asta e de propaganda , cum a fost si cu extinctorul si vestele , de se golise toate stocurile peste tot.
fac pariu ca nu te opreste special militia sa te verifica la fulg.
eu mi`am luat gume de iarna pt mine , sa nu am probleme pe unde ma duc(din cauza zapezii) , sa fiu in siguranta , nu petru pamfletii astia cu legile lor.
Comment
-
oricum am o placere sadica sa ma cert cu ei. de cate ori am fost oprit de atatea ori s-a lasat cu scantei. inca nu am gasit politistul care sa stie sa se adreseze si sa explice coerent pentru ce m-a oprit
singurii care m-au incantat cat de cat sunt cei din partea sibiului si cei din alba-iuliaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by CataFOF View PostOFF- am un prieten care iau saltat permisul , atat de fricos a fost de nu sa luat de basca miliatianului , care nu o avea pe cap )
mda, daca militianu nu are cravata la gat sau cascheta in cap nu are voie sa opreasca masini, si daca nu are bocanci in picioare nu are voie sa dea nici amenzi.
Comment
-
vad ca ai facut o obsesie pt cascheta militianului
nu oare esti si tu vrun pui de militian de te arzi asa tare ?
aia cu anvelopele e cu dus si intors , si eu si multi colegi de aici am mers iarna cu gume de vara , prundent , pac pac.
Comment
Comment