Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by irinell24 View Post
    Tare curios sunt cate x6 ai vazut tu ridicate??????? Sau alte masini de lux???
    sunt sunt , dute intr`un parc de ridicari si o sa te minunezi.

Comment

• si eu sunt pentru cauciucurile de iarna. folosesc de doi ani pirelli si sunt foarte multumit de ele. am echipat jantele de tabla cu ele asa ca iarna schimb roata cu totul.
      dar daca o sa fiu oprit in trafic pentru a fi verificat la cauciucuri o sa ma uit si eu la masina politiei daca este echipata cum ni se cere noua. daca nu..... o sa le bat obrazul.
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Stai linistit, politia va ramane fidela anvelopelor Kormoran !
        sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• eu tot cred ca legea asta e de propaganda , cum a fost si cu extinctorul si vestele , de se golise toate stocurile peste tot.
          fac pariu ca nu te opreste special militia sa te verifica la fulg.
          eu mi`am luat gume de iarna pt mine , sa nu am probleme pe unde ma duc(din cauza zapezii) , sa fiu in siguranta , nu petru pamfletii astia cu legile lor.

Comment

• oricum am o placere sadica sa ma cert cu ei. de cate ori am fost oprit de atatea ori s-a lasat cu scantei. inca nu am gasit politistul care sa stie sa se adreseze si sa explice coerent pentru ce m-a oprit

singurii care m-au incantat cat de cat sunt cei din partea sibiului si cei din alba-iulia

Comment

• OFF- am un prieten care iau saltat permisul , atat de fricos a fost de nu sa luat de basca miliatianului , care nu o avea pe cap )

Comment

• si totusi sunt bune cauciucurile de iarna, folositi-le si nu aveti bataie de cap. cui fofule, cine a ramas pieton??
                Last edited by Bleizer; 29 October 2010, 15:29.
                lipsa text

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
                  OFF- am un prieten care iau saltat permisul , atat de fricos a fost de nu sa luat de basca miliatianului , care nu o avea pe cap )
                  si ce-i mai important? ca prietenu ta a savarsit o abatere, sau ca militianu nu avea cascheta pe cap?
                  mda, daca militianu nu are cravata la gat sau cascheta in cap nu are voie sa opreasca masini, si daca nu are bocanci in picioare nu are voie sa dea nici amenzi.

Comment

• viper , tu ai postat sa te bagi in seama sau sa`ti vezi scrisul aici ?

Comment

• doar ca sa ma bag in seama...imi place la nebunie.

si imi place iarasi cand vad oameni care pot provoca accidente ca n-au anvelope adecvate, ca circula cu viteza excesiva, etc frustrati si suparati ca n-are militianu cashcheta...sublim.

Comment

• vad ca ai facut o obsesie pt cascheta militianului
                        nu oare esti si tu vrun pui de militian de te arzi asa tare ?
                        aia cu anvelopele e cu dus si intors , si eu si multi colegi de aici am mers iarna cu gume de vara , prundent , pac pac.
                        Last edited by CataFOF; 29 October 2010, 17:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• OFF post... nu mai fiti rai cu viper. vrea sa aibe si el posturi.
                          dar si agentul de circulatie trebuie sa aibe oarece prezenta cand opreste un autoturism. daca vrea ca legea sa fie respectata trebuie sa fie primul care da un exemplu

Comment

• si cu si fara prestanta, daca vrea tot iti da amenda

Comment

• Nu am avut si inca nu am timp sa citesc tot ce s-a discutat aici, dar sa inteleg ca ne obliga prin lege sa ne echipam masinile cu anvelope de iarna?
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• In curand o sa se dea amenzi ca ai geamurile aburite, ce te mai mira in tara asta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google