Am auzit ca de la 1 noiembrie sunt obligatorii cauciucurile de iarna. este adevarat? ce parere aveti? daca am cauciucuri mixte de ce ma obliga sa iau de iarna? si daca merg mai mult prin oras de ce sa iau de iarna? sau astia s-au gandit sa mai faca si ei saracii vanzare la cauciucuri de iarna ca ramaneau cu ele pe stoc pana crapau.
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by DeLuXe View Postfoarte bine fac, s-au saturat toti sa scoata masinile din santuri si sa blocheze circulatia echipate cu kormorane si alte coji ...Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
laso jos , ca macane...
sunt atatia cu cauciucuri de vara tocite si umbla iarna peste tot.
si mai iei in calcul optiunea ca eu fac 200euro investitia in gume si vine nesimtitu care de 400de euro si-a pus xenoane si muzica si-mi frige una in cur de ma tine toata iarna in service.
asa ca nu mai o luati pasta in brate , ca : si cu gume de iarna ramai impotmolit.
propun amenzi drastice , si suspendarea talonului timp de 3luni(pana trece iarna).
aa n-ai bani? pai vinde nene masina si aboneazate la RATB cine te-a pus sa-ti iei masina , nu-ti permiti? asta e , eu imi permit si vreau sa ma stiu in siguranta in trafic...
mai ales ca de vreo 2ani e optiunea gume SH , cu banii de shaworma si tigari iti iei super gume cu tot cu jenti...
sigpic
Comment
-
1. in prima iarna, masina noua luata in dec. mergeau michelinurile.
2. anul 2 , eu la munte cu ele, altcineva cu ceva de iarna, el a urcat o panta cu zapada, eu nu.
3. anul 3 , am avut si buget(4 buc dunlop wintersport+ jante tabla) , super, nu prea intra abs, ok.
4. daca ei 2, le pui pe fata , ai tractiune, dar teoretic la frana, poate veni fundul peste tine, ar trebui sa le pui pe spate sa franezi drept; deci ai avea nevoie de 4 sa mergi fara grija.
Comment
-
eu consider ca pot vorbi din putina mea experienta .
pe dacia veche am avut 2gume de iarna pe fata , le-am luat asa de fite , ca citisem de ele pe net si na , taicamiu era suspicios rau.
era bine cu ele , dar la fiecare franare fundul ma parasea , si la fiecare coborata asociata cu cea mai mica frana de motor fundu se plictisea si iar ma depasea...
pe logan am 4dunlop wintersport m3 luate din a2a iarna , in prima iarna NU am iesit pe strazi decand cand am vazut asfalt negru , am mers cu troleul.
nu mi-am permis , am stat acasa
in fine aici discutam , legea si ideea in sine. despre calitatiile anvelopelor de iarna , modele dimensiuni , 2sau 4 se discuta pe alte topicuri dedicate.Last edited by SoNyKeL; 24 October 2010, 23:21.
sigpic
Comment
-
Oricum, chiar daca am 4 cauciucuri de iarna bune pe masina, cand ninge grav afara, si se pune zapada pe jos tot cu transportul in comun ma duc la servici, chiar daca imi permit sa merg cu masina, asa cum zici tu. De ce? Pentru ca desteptii astia ne iau fel de fel de taxe, dar nu sunt in stare sa tina situatia sub control cand ninge, si sa fie asfaltul, nu bun, ci practicabil. Pe urma ma gandesc la ceilalti care nu au cauciucuri de iarna...Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
eu pana iarna trecuta eram de parere ca nu sunt folositoare cauciucurile de iarna.asta pana cand iarna trecuta nu am putut urca o panta,masina a luat-o la vale cu mine.asa ca a doua zi am fost si mi-am cumparat 4 bucati de cauiciucuri de iarna noi.nu sunt ele de firma(se numesc TIGAR)dar sunt foarte bune la franare si la plecarea dupa loc.asa ca va dau un sfat:decat sa va cumparati alte ''nimicuri'' gen xenon,spoilere si asa mai departe cumparati-va cauciucuri de iarna.
Comment
-
Pentru ca desteptii astia ne iau fel de fel de taxe, dar nu sunt in stare sa tina situatia sub control cand ninge, si sa fie asfaltul, nu bun, ci practicabilPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
domnu voodoo, ai dreptate, cu tinutu sub control si nu ai
anu trecut aici la ct, de la prumu fulg de zapada, pana in primavara, au mers maisnile cu plugurile non stoip ... nu faceau fata ... treceau una dupa alta ... in 5 min era la fel ... deci ... ei practic prin legea asta ar cere sa ii ajutam putin ... in ziua de azi iti iei 4 gume noi fara pretentii cu 6 mil ... si nu te scuipa nimenisigpicMy ride
Comment
-
da corect sunt de acord cu tine ,autoritatiile nu-si fac treaba , daaar prin legea asta , sa stea sa verifice si sa nu mai iasa toate cojiile pe strazi.eu deja sunt la a3a iarna cu dunlopurile mele si sunt curios daca voi avea rezultate bune cu ele... ma gandesc la anu , sa imi iau altele...
sigpic
Comment
-
si eu sunt la a 3 iarna cu dunlop, adevarul este ca sunt destul de ieftine, acum pe la 205-220 RON; dar cand le-am luat ma gandeam la michelin alpin, si inca ma gandesc, mai ales ca a aparut si A4; dar pretul este intre 280-310 RON.
Cred ca si la iarna urmatoare merg tot cu ele; le-am schimbat ieri, si arata bine, aproape ca noi, desi le-am folosit.
Comment
Comment