Magistral!! Nota 10
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@samy, regret ca ai luat postul meu de mai sus in nume personal. Nu asta a fost intentia. Nu te cunosc asa bine incat sa-mi dau cu parerea asupra unor calitati pe care le detii sau nu. Pur si simplu te-am simtit impotriva ideii de anvelope de sezon.
Eu am mers cu toate combinatiile, anvelope de vara iarna, all season iarna, all season vara, anvelope de iarna vara... Anvelopele de iarna pe timp de vara sunt o gluma proasta, iar anvelopele de vara pe timp de iarna sunt o gluma morbida. Cat despre all-season, sunt anvelope pentru un utilizator de rand, care scoate masina doar 10 zile pe an... Tantalai vor fi pe strazi atat timp cat va exista in vocabular cuvantul SPAGA, iar legea respectiva ne fereste un pic de ei. Eu sunt pregatit incepand de maine, pentru ca nu prea voi scoate masina pe strazi daca o sa fie prea cald. Am Duster-ul la dispozitie, care este echipat cu M+S de fabrica
Comment
-
Mdaaa..Fratello a cuprins cam tot ce se poate in acel post,,,nu mai platesc intretinerea la casa si nu mai iau nimic la copil pt cauocioace...iar astia trebuia sa puna acest proiect in aplicare din primavara trecuta,,,ca sa aiba omul timp sa le cumpere,,pe rand cate una pana la venirea iernii.
Asa pe ultima suta de metri sa dai o asemenea lege ,,este fenomenal...de unde are omul bani din scurt pt 4 caucioace???
Cand noi abia avem bani de antigel,ulei si filtre??? de unde dracu scoatem bani de ele,,ca vorba aia nu avem tiparnita de facut bani in debara...e jaleeee.
Am zis,,,,sunt de acord cu legea asta,,,dar nu aplicata in maniera assta,,,cu 10 zile inainte de luna Noiembrie....trebuia de la primavara trecuta sau sa fie promulgata de la anul...
Comment
-
Originally posted by Fratello View PostEu cred ca si acest proiect de act normativ este facut tot in spiritul a ceea ce sa face in tara asta; adica la misto ! Pe guvernanti nu-i intereseaza daca merg spitalele-ei se trateaza in Austria; nu-i intereseaza invatamantul-ei au copii in Elvetia la studii; nu-i intereseaza inundatiile-ce, ei au asigurare pt apartamentele date "din fondul locativ" ?!; nu-i intereseaza drumurile -ei merg cu elicopterele sau masini de serviciu; nu-i intereseaza turismul-ei se duc pe Coasta de Azur... Ce daca tu trebuie sa-ti duci copilul la scoala 5 kilometri peste camp ? N-ai cauciucuri de iarna la Dacia (luata cu CAR, pe vremea lu' Ceasca !) - il trimiti pe jos ! Moare ma-ta si trebuie sa o duci 10 km la Spital, la oras ? N-ai cauciucuri...- alege graul de coliva. Trebuie sa ajungi la servici, cum-necum ? N-ai cauciucuri, ca patronu' la BeMWe ! - stai acasa...si-asa te duci pentru doi lei ! Da, nu usuca nimeni drumul cu foenul ! Da, platesc pentru drumurile astea de 20 de ani de mi s-a scarbit ! Si tot merg numai prin gropi si denivelari ! Da' au borduri noi drumurile !!!
Unde este leafa mea ? Unde este pensia mea ? Unde sunt drepturile mele civile ? A, am uitat : m-au ciuruit ! Un fleac...
O sa tai, ca si acum 20 de ani, de pe lista porcul si bradul de Craciun, si voi lua cauciucuri de iarna ... daca mai imi dau astia leafa si/sau mai am loc de munca pina la iarna...
Comment
-
Eu sunt curios cum le va cataloga garcea. Cum va sti care-s de iarna si care de vara? Se uita pe ele dupa "fulgul de zapada"? Daca masina e inzapezita cum va face?
Dupa mine asta e o mare porcarie pe care noi o inghitim ca de obicei fara sa facem ceva.
Comment
-
Nu-ti trebuie cunostinte superioare ca sa vezi daca o anvelopa e de iarna sau vara, apoi depinde si care va fi textul legii, cum vor fi "apreciate" anvelopele de tip M+S dar fara profil Winter sau cele All Seasson.
Ma astept la un feedback din partea asiguratorilor, adica sa-ti puna bete in roate in urma unui eveniment rutier petrecut in anotimpul rece, pe fondul lipsei anvelopelor adecvate....situatie stabilita de ei (asiguratorii), evident.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Corect Aline,,,cum o sa faca astia diferenta,,,,Sa zicem ca am cauciucuri de iarna pe bune...dar acel insemn de iarna se toceste,,de borduri,,canale, zapada gheata,sleauri de zapada si gheata ..etc...cum stie ala de care sunt???
O sa ne puna sa umblam dupa noi cu facturile de cauciucuri,,,ca la rovigneta??Last edited by Ivan Marian; 25 October 2010, 22:13.
Comment
-
Nu se toceste semnul ala asa usor...ajungi cu anvelopa la sarme si semnul ala tot ramane...sau si mai simplu, se vede din profilul anvelopei. Eu am ramas fara permis din cauza neacordarii de prioritate unui pieton ce nu exista, da' pai sa stabileasca Garcea ca anvelopele sunt de iarna sau ba?????In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Eu sunt convins ca pentru camioane legea va intra in vigoare, de ce spun asta? Saptamana trecuta politia rurala oprea camioane , prin prin diverse comune prin care trece un drum national, se cerea actele masini ,licienta, aviz de insotire a marfii, cmr,rovineta etc daca se gasea un loc de amenda se dadea si ea DAR ei informau soferi de obligativitatea anvelopelor de iarna de la 1 noiesmbrie , plus ca verificau starea anvelopelor de pe intreaga masina.Deci au primit ceva directiva de sus.In ceea ce priveste autoturismele nu cred ca se va introduce obligativitatea folosirii anvelopelor de sezon.
Ca o paranteza , ianra trecuta am vazut autocare,microbuze de transport public de persoane echipate cu anveope de vara, deci o astfel de initiativa legistlativa care sa ne oblige pe toti, nu numai transportatori sa folosim gumele de sezon consider ca ar fi bine venita.
Comment
-
Vadim este de vis,,vis,,vis,,,,ce vis este ditamai COSMARU!!!
Sa vedeti voi preturi la produse de la 1 noiembrie,,,ca de, taxele la produse cresc odata cu cresterea acestor taxe la camioane si tiruri,etc.
Cheltuielile trasportatorilor pt intretinere tot la noi in buzunar o sa cada,,pt ca astia de exemplu daca iau 500 de euro pt un trasport de marfa,,,o sa ia vreo 800 sau mai bine de un transport.Deci costurile lor tot la noi consumatorii or sa ajunga.
Deci sa vedeti voi preturi de Craciun la marfuri alimentare si non alimentare o sa va treaca de cauciucuri la logane...O sa stea pe dreapta pana in luna Martie
Comment
-
Decat sa-mi iau gume de iarna mai bine-mi iau o saniuta si un set de lanturi la masina.
Comment
Comment