Originally posted by zek83
View Post
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
din ce-am inteles legea intra in vigoare de Luni !
eu o sa ma duc sa imi caut sapt asta 4 gume de iarna ...jantele le-am luat !
Comment
-
"Ninsoarea şi viscolul ce s-au abătut în noaptea de luni spre marţi asupra zonelor montane din Austria au paralizat legăturile de transport cu unele zone ale ţării. Galeriile de zăpadă şi copacii căzuţi au blocat căile de acces spre Carinthia, precum şi spre unele zone de la graniţa cu Slovenia, transmite Reuters.
Stratul de zăpadă ajunge în unele locuri la 40 de centimetri, iar şoferii care au fost prinşi de vremea rea în munţi au regretat lipsa lanţurilor antiderapante pentru timp de iarnă."
No comment. Cu exceptia faptului ca autoritatile au fost prinse pe picior gresit si intr-o tara model de civilizatie, conform refrenului televiziunilor de la noi, cand se intampla in Romania. De fapt natura e atotputernica. Important e in Austria ca aia dupa 2 zile nu vor fi tot inzapeziti.Last edited by mr.K; 27 October 2010, 08:56.
Comment
-
Nu poate fi facuta comparatia, ca iesim prea rau fata de austrieci. Si in cepriveste poporul roman si in ce priveste autoritatile romane. Voiam sa spun ca anul trecut pe la Galati viscolea de cateva zile si apareau la TV niste masini de cand era bunica fata mare, cu cauciucuri slick, livrate odata cu masina probabil, fara lanturi, fara carburant suficient si faceau galagie ca autoritatilor nu le pasa. Nu erau ei de vina ca plecasera echipati ca pentru Hawaii. Am o cunostinta care a plecat la Galati din alt judet sa ajute la deszapezire si mi-a zis ca dupa ce au scos cateva masini din troiene si i-au dus in oras, in 15 min viscolul acoperise in urma ce tocmai curatasera. Dar cconform televiziunilor si inconstientilor ce erau inzapeziti, tot autoritatile erau de vina.
Ce sa mai comentezi la asa ceva? La noi si daca si-a luat unul nevasta urata sau o viziteaza postasul/laptarul/vecinii, tot autoritatile sunt de vina.
Comment
-
Am si eu o curiozitate, poate stie cineva.
Daca intra in vigoare asa de repede precum spuneti care este perioada in care trebuie sa circuli musai cu cauciucurile de iarna ?
Spre exp. daca ei spun in perioada 01.12 - 28.02 si ninge 01.03 scapam de amenda nu ? Normal ...
Sau daca spre exemplu pe 15.02 se fac instantaneu 17 grade si eu imi stric cauciucurile de iarna dau statul in judecata si-l pun sa-mi cumpere alte anvelope nu ?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Ma cata caterinca o sa fie cand o sa te opreasca garcica si se uita la cauciucuri sa vada semnul de pe ele , ma iti dai seama cata bataie de joc ,sunt vreo 80 mii de oameni iesiti in strada la miting si astia prin birouri se c**a pe ei sa scrie o lege de 3 randuri prin care te obliga sa dai 12, 15 milioane acu repede in 2, 3 zile , prefer sa ii dau unuia 15 milioane sa il impuste pe Base ...Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Eu4yas View Post
Spre exp. daca ei spun in perioada 01.12 - 28.02 si ninge 01.03 scapam de amenda nu ? Normal ...
din ce am inteles ca de la 01.11 ar trebuii puse cauciucurile de iarna
Comment
-
Sti ce nu inteleg eu ? de ce se numesc dunlop m3 winter sport ? ) adica faci sport extrem din cauza aderentei pe care o dezvolta ? Chiar ai nevoie de sportivitate iarna ? Si daca ai nevoie, cam ce faci cu ea ? Sau te vad si pe tine luand curbele cu frana de mana si derapaj controlat pe interior trecand de un taximetrist cu slickuri ? )Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
sah mat...
gata m-ai dat pe spate.
Ninge grozav pe camp la abator
Şi sange cald se scurge pe canal;
Plina-i zapada de sange animal-
Şi ninge mereu pe-un trist patinor...
E albul aprins de sange-nchegat
Şi corbii se plimba prin sange... şi sug;
Dar ceasu-i tarziu... in zari corbii fug,-
Pe camp la abator s-a innoptat.
Ninge mereu in zarea-noptata...
Şi-acum cand geamuri triste se aprind
Spre abator vin lupii licarind.
-Iubito,sunt eu la uşa ingheţataLast edited by SoNyKeL; 27 October 2010, 10:00.
sigpic
Comment
Comment