Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu m-am referit neaparat la mine,am vorbit la modul general.
    Fiecare cu parerea lui,daca tu crezi ca nu am experienta la volan,e parerea ta si ti-o respect.
    Ma mai gandesc ca nu poti sa 'pierzi' puntea spate oricum,trebuie sa fie un factor care a determinat lucrul asta.E ca si cum ai merge pe bicicleta vara si ai cadea de pe ea din....nimic.Nu merge asa.

Era vorba de responsabilitate in trafic, nu de experienta la volan,incidente si mai stiu eu ce.
    Cum se spunea mai sus,iarna nu-i ca vara.
    Observi,inveti,te adaptezi.
    Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
    My ride

Comment

• Mai sincer sa fiu am folosit debica frigo , pentru mine sunt la cel mai bun raport calitate/pret , sunt in regula (pe masina personala nu am folosit cauciucuri de iarna niciodata pentru ca nu a fost cazul )
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Tara asta e plina de "soferi", adevarati piloti de WRC. Alde Mattinen, Vatanen & Co sunt mici copii pe langa ei.
        Cei care sunt impotriva cred ca nu au circulat iarna pe strazi, mai ales in afara oraselor. Nici nu aveti idee cum e sa patesti cum a zis "intunecatul", sa mergi si tu drept ca omul si deodata sa sa inceapa masina sa se invarta, sau sa fii echipat ca omul dar sa nu poti trece mai departe deoarece unu cu slik-uri s-a pus deacurmezisul drumului si nu mai poti trece si ramai acolo ca prostu cateva ore pana reusesc drumarii sa ajunga la tine.
        sigpic

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
          Mai sincer sa fiu am folosit debica frigo , pentru mine sunt la cel mai bun raport calitate/pret , sunt in regula (pe masina personala nu am folosit cauciucuri de iarna niciodata pentru ca nu a fost cazul )
          Nici iarna trecuta nu a fost cazul ?
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• [QUOTE=darksid3;747760]Aha....d-aia se blocau intersectiile prin orase...de la cei care mergeau atat de incet incat nu se mai puteau urnii din loc .

Asa,si aici e vina lor,nu?ca n-au cauciucuri de iarna.Nu a celor care ar trebui sa se preocupe de deszapezire si de imprastiat material antiderapant.
            Si nu e nici vina celor care forteaza intrarea in intersectii,nu?
            My ride

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
              Nici iarna trecuta nu a fost cazul ?
              Nu a fost cazul sa pun pe masina mea, am mers cu alta masina ... in fine , incep sa cred ca nu intelegeti ce vrea omu sa spuna

Comment

• Originally posted by Punk View Post
                Nu m-am referit neaparat la mine,am vorbit la modul general.
                Fiecare cu parerea lui,daca tu crezi ca nu am experienta la volan,e parerea ta si ti-o respect.
                Ma mai gandesc ca nu poti sa 'pierzi' puntea spate oricum,trebuie sa fie un factor care a determinat lucrul asta.E ca si cum ai merge pe bicicleta vara si ai cadea de pe ea din....nimic.Nu merge asa.

Era vorba de responsabilitate in trafic, nu de experienta la volan,incidente si mai stiu eu ce.
                Cum se spunea mai sus,iarna nu-i ca vara.
                Observi,inveti,te adaptezi.
                A existat un factor simplu: schimbarea benzii, de pe banda 2 pe 1 si PA. Zi-mi un singur aspect paranormal in toata manevra asta. Viteza foarte mica, anvelope de vara, carosabil alunecos.

@sammy: pai bre, presupun ca stii cum merge masina ta cu anvelopelee de vara, iarna. Acum fa un test cu Debica Frigo tot pe a ta si spune-mi daca in aceleasi conditii nu mergi mai bine SAU intri in locuri unde nici nu visai, inainte, cu anvelopele de vara....si sa nu-mi spui ca nu sesizezi nici o diferenta, ca te faci da kakao )))
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• in acelasi timp ma bufneste si rasul si plansul cand citesc ce scrie pe aici. auzi, responsabilitate la volan cu opinci de vara pe timp de iarna. la fel de responsabil cu sanantatea poti fi si sa iesi in plina iarna cu pantaloni scurti, papuci si maieu. cei care spun ca sunt responsabili in conditiile astea sunt inconstienti.
                  sigpic

Comment

• Bineinteles ca e diferenta mare in comportamentul masinii dar nu suntem impotriva cauciucurilor de iarna , sunt impotriva legii care de obliga , nu intelegi ? e ca si cum te-ar obliga sa iti pui fular la gura ca e posibil sa racesti sa faci pneumonie si sa stai in spital pe banii statului . ia-o p-asta.

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                      in acelasi timp ma bufneste si rasul si plansul cand citesc ce scrie pe aici. auzi, responsabilitate la volan cu opinci de vara pe timp de iarna. la fel de responsabil cu sanantatea poti fi si sa iesi in plina iarna cu pantaloni scurti, papuci si maieu. cei care spun ca sunt responsabili in conditiile astea sunt inconstienti.

Deja o dam in romante.
                      Daca credeti ca e o inconstienta sa fii responsabil iarna,cand ai cauciucuri de vara pe masina,no comment.
                      Toti cei care avem inca,caucicurile de vara pe masina si ne prinde iarna,o sa ne facem de cap.PARTIE!!
                      My ride

Comment

• Pai de ce te obliga sa nu bei la volan? Sa nu conduci daca iei anumite medicamente? Sa nu treci pe rosu, etc. Pentru siguranta traficului trebuiesc niste reguli.
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Hai sa va spun o treaba: am fost plecat si m-am intors in Bucuresti pe 18 dec anul trecut ... Masina era echipata cu cauciucurile de vara ... Zapada ca la balamuc dar cat de cat deszapezit pe strazi. Am plecat din Colentina la ora 7 seara si-am ajuns in Berceni la 10 (drum de 15 km) cu cauciucurile de vara si nu prea era lume pe strada ... M-am invartit pe Mihai Bravu fara sa vreau la 30 la ora ... Pur si simplu mi-a plecat spatele ... Cred ca era soseaua in panta ...
                          Cand plecam de la semafor spuneam de vreo 3 ori tatal nostru sa se urneasca la ralanti ...
                          Hai sa nu vorbim de autoritati si deszapezit, hai sa vorbim de cum ne putem descurca NOI in trafic mai bine si mai SIGUR.
                          9! 9! 9!
                          sigpic

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
                            Bineinteles ca e diferenta mare in comportamentul masinii dar nu suntem impotriva cauciucurilor de iarna , sunt impotriva legii care de obliga , nu intelegi ? e ca si cum te-ar obliga sa iti pui fular la gura ca e posibil sa racesti sa faci pneumonie si sa stai in spital pe banii statului . ia-o p-asta.
                            legea e lege si trebuie respectata, da tu rovigneta de ce cumperi?
                            sau de ce mergi cu masina avand permis, poti conduce si fara...nu-i asa?
                            cred ca ar da de naiba unul care m-ar "pupa" in fund iarna avand cauciucuri de vara.
                            Si inca una, tu te dai pe partie cu schiuri daca nu stii sa stai pe ele?

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                              A existat un factor simplu: schimbarea benzii, de pe banda 2 pe 1 si PA. Zi-mi un singur aspect paranormal in toata manevra asta. Viteza foarte mica, anvelope de vara, carosabil alunecos.

Si faptul ca ai mers cu viteza mica,nu te face responsabil?
                              Eu asta incerc sa evidentiez,nu poti rula in aceleasi fel cu aceleasi cauciucuri,iarna,mai incet,mai atent.
                              E adevarat ca te poti invarti in conditii precare de drum indiferent de viteza,dar parca tot mai bine e sa ai putin bun simt atunci cand calci acceleratia iarna.
                              My ride

Comment

• eu4fyas - maestre eu iarna trecuta am condus cu debica passio 2 si cu anv de iarna dar pe alta masina, ma crezi ca nu am patit niciodata ce spui tu acolo ? ma dar niciodata nu m-am invartit, niciodata nu am ramas blocat , cu supernova.
                                punk - bine punctat : sa vezi ce derdelus facem pe mihai bravu , sa moara astia de ciuda cu anvelope de iarna ca ei au aderenta si nu o pot scapa de fund

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google