Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau si eu un kg de cuie...am sa le postez la intrarea in parlament sa si pastram unul special sa l atarnam pe boc undeva sus!!!
    CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by spanu View Post

eu mi-am pus ieri bf goodrich. astept pareri.
      Eu am folosit marca aceasta la anvelopele de vara si pot spune ca am fost extrem de multumit. Am mers si cu un Symbol al unui prieten, iarna trecuta, care era "incaltat" cu anvelope de iarna BF G. si pot spune ca se simtea diferenta enorma, atat la plecarile de pe loc ca si la franare sau deplasare pe drumuri acoperite de zapada batatorita.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Originally posted by samy0388 View Post
        Iarna trecuta am facut-o cu debica passio 2 tot nou noute care acum le-am trecut pe spate din cauza directie ingreunate de dimensiunea mai mare , sunt de 175 70 R13 si am revenit la 165/70 R13 sa pot sa merg ca omu prin oras, desi cu dimensiunea mai mare era beton la drumuri lungi , dar directie ingreunata, mi-a stricat pivotii , .......
        Din ce vad, esti gica contra din pasiune, pana si dimensiunile nu le alegi pe alea care se potrivesc, faza cu obligativitatea cauciucurilor de iarna a starnit si mai tare razvratitul din tine. Pivoti schimbati, probabil or sa ti se duca si capetele de bara+geometrie roti= o buna parte din costul anvelopelor. Oricum, probabil ca o sa faci exact invers de ce se va legifera. Vara stai cu aerul conditionat oprit la birou doar ca sa pastrezi spiritul de contradictie?

Comment

• Nu, il tine setat setat la 31*C
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• ce aveti mai cu omul???daca el este ca mai tot romanul,speriat de orice lege care poate in tarile civilizate este functionala de pe timpul lui traian vuia!abia astept sa ma vad cu incaltarile de iarna pe masina,sa scap de un uof!

Comment

• Nu Nu Nu , am revenit la dimensiunile din talon pe fata
              Aerul conditionat nu-l pot opri ca mai sunt si altii in birou .
              Chiar nu sunt gica contra si chiar am sa imi iau anvelope de iarna , conditiile in care imi iau nu prea imi plac , te obliga aiurea , la asta ma refer , dar daca voua va place sa va asupreasca astia si sa va bage pe gat orice , e treaba voastra sa nu fiti gica contra.
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Fulda K.M 3, mai bun decat Continental 3

Va recomand!
                fulda kristall montero 3 sunt mai bune decat continental ecocontact 3 sunt testate de mine si statistica spune la fel.
                Attached Files
                lipsa text

Comment

• ce pret au alea bleizere?dau 8% din valoarea masinii pentru 3-4 luni pe an?!

Comment

• Bre...in ce sens sunt mai bune ? Conti Eco3 sunt de vara si Fulda Krystal Montero 3 sunt de iarna
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Comment

• si Continental eco 3 sunt all seasons
                        lipsa text

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                          ce pret au alea bleizere?dau 8% din valoarea masinii pentru 3-4 luni pe an?!
                          Bai frate PCH pch , pai ce faci ma ? nu iti mai iei gume de iarna ? cum adica dai 8% din valoarea masinii pe cauciucuri de iarna ? pai nu ziceai tu ca nu esti ca tot romanul care se sperie de legi , de d-astea ? ia vezi tu , cu ce anvelope vin unele loganuri de fabrica , cu conti eco contact , deci hai sa te vad cum iti iei tu 5 gume de iarna noi noute continental , sa vezi ce frumos e sa respecti legea curului , ca doar siguranta ta este prioritara , ce naiba , se poate ?
                          Sti foarte bine ca putini sunt cei care intretin masinile ca la carte.

Deci hai sa va vad pe toti sustinatorii infocati ai acestei legi cum e Bucurestiul inzapezit , IA DE LA BASESCU
                          Last edited by 827sam; 29 October 2010, 09:19.
                          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Originally posted by Bleizer View Post
                            si eco contact 3 sunt all seasons
                            Coane, Continental nu face anvelope AllSeasson. Conti Eco3 sunt anvelope de vara, garantat 100%. La gumele de iarna sunt pe primul loc cu Conti WinterContact TS830, conform testelor de specialitate.

Comment

• ia uite frate, eu am crezut ca-s all seasons, scuze!
                              lipsa text

Comment

• Eteee....n-ai de ce sa-ti ceri scuze...d-aia e forum, discutam.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google