Vreau si eu un kg de cuie...am sa le postez la intrarea in parlament sa si pastram unul special sa l atarnam pe boc undeva sus!!!
Cauciucuri De Iarna Obligatorii
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by spanu View Post
eu mi-am pus ieri bf goodrich. astept pareri.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by samy0388 View PostIarna trecuta am facut-o cu debica passio 2 tot nou noute care acum le-am trecut pe spate din cauza directie ingreunate de dimensiunea mai mare , sunt de 175 70 R13 si am revenit la 165/70 R13 sa pot sa merg ca omu prin oras, desi cu dimensiunea mai mare era beton la drumuri lungi , dar directie ingreunata, mi-a stricat pivotii , .......
Comment
-
Nu Nu Nu , am revenit la dimensiunile din talon pe fata
Aerul conditionat nu-l pot opri ca mai sunt si altii in birou .
Chiar nu sunt gica contra si chiar am sa imi iau anvelope de iarna , conditiile in care imi iau nu prea imi plac , te obliga aiurea , la asta ma refer , dar daca voua va place sa va asupreasca astia si sa va bage pe gat orice , e treaba voastra sa nu fiti gica contra.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Fulda K.M 3, mai bun decat Continental 3
Va recomand!
fulda kristall montero 3 sunt mai bune decat continental ecocontact 3 sunt testate de mine si statistica spune la fel.lipsa text
Comment
-
Originally posted by PCH View Postce pret au alea bleizere?dau 8% din valoarea masinii pentru 3-4 luni pe an?!
Sti foarte bine ca putini sunt cei care intretin masinile ca la carte.
Deci hai sa va vad pe toti sustinatorii infocati ai acestei legi cum e Bucurestiul inzapezit , IA DE LA BASESCULast edited by 827sam; 29 October 2010, 09:19.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by Bleizer View Postsi eco contact 3 sunt all seasonsIn fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment