Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai tocmai ca nu ma mira, ma bucura sa aud asta.
    M-am saturat ca in fiecare iarna sa nu pot sa ma deplasez pe stardute pentru ca unii nu-si echipeaza masina si stau sa astept ca prostu pana se misca ei, sau mai rau, sa ma trezesc cu ei peste mine ca nu pot opri in conditii de siguranta sau ca nu pot controla directia.

L.E. Si da, sunt de acord si cu amenzi pentru geamuri aburite. Daca sunt atat de indiferenti incat sa nu fi invatat in scoala de soferi cum sa foloseasca instalatia de climatizare, da, sa se dea amenzi.
    Last edited by vitriol; 29 October 2010, 21:36.
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Mie mi se pare normal sa ai gume de iarna: impotmolirea este o chestie minora, mai grav este sa circuli cu gume de vara si sa produci un accident din cauza asta.

Intram si noi incet incet in lumea civilizata.
      sigpic

Comment

• secretul retetei care cei mai multi il ignora sau pur si simplu se cred zmei si sunt precum cei cu masini straine de nu suporta sa stea in spatele loganului este acela de a adapta viteza la conditiile de trafic.
        Asta nu inseamna ca daca am cauciucuri de iarna sa merg ca nebunu ca oricum nu o sa derapez nu o sa ma inzapezesc sau ca o sa franez la timp...
        Sunt total de acord cu toate legile din afara privind circulatia si dotarea autoturismelor, dar cand te gandesti ca astia dau o lege nu cu gandul sa iti fie tie mai bine ci sa scoata ei bani pe urma ei si cand i vezi ca se leaga de orice chitibuserie iti vine sa nu mai respeti nici o lege.
        Trebuiau sa informeze participantii la trafic cu mai mult timp inainte, sa stie omu chiar si ala de circula numai prin oras de aceasta lege.
        Last edited by floriche; 29 October 2010, 22:00.

Comment

• @florinache: problema cu frustrarile celor ce detin masini "straine" e mai mult o frustrare a noastra. Din ce vad in trafic, numai conducatorii de logan sunt semi-handicapati.
          Adica intru in diverse depasiri, iar boul accelereaza. Si asta nu o data, ci in repetate randuri. O fi fost simpla coincidenta... Eu insa, cred ca noi avem marea problema cu "lipsa masinii straine", si ne comportam ca atare : "Pai ce ma, crezi ca ma poti depasi? Crezi ca eu n-am putere? Crezi ca eu n-am masina?"
          In fine...alta discutie pt alta data.

Revenind la topic...anvelope obligatorii pt toata lumea, ce mama dracului

Comment

• Cezare, nu ai dreptate deloc ! Partial aprob ce spui, mergand in coloana, in momentul in care ma apuc sa depasesc, in conditii perfect legale si de bun simt, desi eu sunt putin agresiv la capitolul asta, 2 categorii de masini " se simt'' si se iau dupa mine: multe sh-uri TDI si Logan 1.4, majoritatea tiganite bine.

Eu de felul meu imi vad de drum, depasesc tot ce ajung din urma, iar cine tine pasul ma depaseste. De regula ma las depasit usor, insa daca respectivul are ca scop doar sa ma depaseasca pe mine cu "Dashia" si apoi incetineste, il redepasesc si in mod normal ii pun frana in fata, dupa care nu mai trece nici sa vrea. Rar de tot imi ies din pepeni in felul asta, recunosc.

Pe autostrada, daca sunt "blitzat'' ma opresc in dreptul masinii pe langa care tocmai treceam si stau asa mult si bine Tehnica am deprins-o prin alte tari pline de soare si autostrazi, unde blitzatul este pedepsit de lege si sanctionat in felul mentionat de catre restul participantilor la trafic.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
              ........................."Pai ce ma, crezi ca ma poti depasi? Crezi ca eu n-am putere? Crezi ca eu n-am masina?"
              ......................................
              Asta este o frustrare foarte des intanlita in Romania si nu are nici o legatura cu masina care se gaseste sub fundul celui care o conduce. Daca il depasete unul cu ceva mai bun: "pai ce ma, asta crede ca eu nu am masina", sau daca are "bemve" si il depaseste unul cu... hai sa nu zic Logan, sa zic... Cielo, "ia uite-l si pe asta, crede ca poate sa ma faca pe mine".
              Si culmea este ca, pentru treaba asta, in lege scrie ca ar trebui sa se suspende permisul. N-am auzit in viata mea de un caz in care cel care a accelerat atunci cand era depasit, sa fi ramas fara permis...
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Este incredibil cat de mult puteti abera pe langa subiect... Nu am avut timp sa citesc toate cele 19 pagini asa ca o sa pun direct intrebarea:

Cum este mai bine sa procedez daca vreau sa imi pun anvelope de iarna ? Sa cumpar doar 4 anvelope de iarna si sa merg la vulcanizare de fiecare data cand trebuie sa fac rocada iarna-vara ? Ca din cate imi dau seama nu prea poti schimba anvelopele cu una cu doua, in fata blocului. Sau sa cumpar si 4 jante de tabla pe care sa montez gumele de iarna si sa fac trecerea de la cauciucuri de vara la cele de iarna ( si invers ) singur, in parcare, de cate ori este nevoie ?

Ceva modele, preturi, magazine imi puteti recomanda ?

Comment

• ia-ti 4 jante ...asa am facut si eu ! ... urmeaza sa iau gumele ! ...care stiti oferte ... spuneti-ne si noua
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• e obligatoriu sa ai pe toate 4 roti anvelope de iarna? .. sau numa pe rotile de tractiune ?

sa vezi de acuma controale in trafic
                    Last edited by Loganu; 29 October 2010, 22:47.

Comment

• sunt de acord cu voi, dar sa revenim la cauciucuri. Si rezerva tre` sa o ai tot de iarna ca daca te prinde nenea sapcalie ca esti cu o roata in neregula in timp ce te deplasezi catre vulcanizare te amendeaza cu drag, tre sa faci un fulgut de zapada cu markeru

Comment

• Incredibil cum nu vi se par necesare anvelopele de iarna !
                        sigpic

Comment

• Este o oferta la Dacia,anvelope Motrio 175 lei montajul gratuit!!

Comment

• Sau Conti TS830 la 280 lei, Michelin Alpin A3 la 300 lei, montaj si echilibrat inclus in pret, tot la Dashia !
                            sigpic

Comment

• la variante sh nu v-ati gandit? sau nu sunteti adeptii...

PS.Ma gandesc , in cazul meu , ca la cati km fac pe timp de iarna.. nu are rost cauciucuri noi ptr ca ele se invechesc stand decat..mergand cu ele..
                              ps. referitor la obligativitate , mi se pare un lucru bun!!!
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Atunci iti recomand Motrio, Barum Polaris2, Sava Eskimo S3 . . .
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google