Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu stiu de ce, mie imi miroase a afacere curata treaba asta.eu nu zic ca n-or fi bune cauciucurile de iarna(in 20 de soferie habar nu am ce am avut,stiu ca-i rau,ma uitam decat sa fie bun);cum a dat zapada dupa o zi doua, hai trei,flescaiala totala.
    oricum treaba asta pute rau,si tot naivi ramanem.
    sunt strazi intregi in Bucuresti,UNDE SIGURANTA CIRCULATIEI ESTE SUB ORICE CRITICA(PROST SEMNALIZATE),unde se intampla des accidente,de la cauciucuri o fi?
    uite unde sta siguranta circulatiei in Romania,cand de fapt zilnic, inclusiv vara mor 6-7 personane pe zi;tot de la cauciucuri!?
    inca o lege data in pripa,poate mai incasam ceva la buget,ca si asa suntem in galeata.

Comment

• Dupa postul de mai sus pot spune doar ca tara asta isi merita soarta !

Cu obligativitatea anvelopelor de iarna intre anumite date am mai facut si noi un pas spre lumea civilizata !
      sigpic

Comment

• E o conspiratie nationala legea asta, nici nu sa dat si deja suspina lumea.Reglemntari privind anvelopele exista si acum , fiecare masina are inscrise in talon marimea anvelopeleor admise, prin legistlatie pe undeva se specifica clar limita de uzura cu care poti circula, le respecata toata lumea pe astea 2 ?? Nu prea , asa ca mai e loc de o reglementare, necesara zic eu, poate mai urcam in clasamentul privind siguranta rutiera, ca suntem pe ultimul loc in Europa (bine suntem pe primul loc la acidente rutiere mortale din Europa).
        Imi aduc aminte prin 2007 cand sa introdus in legistaltie obligatia de a merge cu farurile aprinze ziua pe DN, Drumuri europene, Autostrazi , si atunci ca si acum in cazul anvelopelor sa despicat firu in 14 , toti oftau ca trebuie sa schimbe becurile mai des si nu le mai ramaneau bani haleala, o sa consume masina cu 2 liri mai mult pe 100 de km, ba mai mult unii credeau ca legea e data pentru a aduce profituri anumitor companii etc.

Comment

• Nu inteleg de ce va certati atata. Este o lege ca oricare alta. O respecti bine nu o respecti iara bine o faci pe riscul tau si pe banii tai. Daca vrei sa ai un control bun al masinii si sa fi in siguranta atunci iti echipezi masina corespunzator anotimpului/conditilor de drum daca nu nu. Fiecare cum poate/vrea.

Comment

• azi o sa ma duc si la dacia sa vad ce promotii mai au , dupa care ma duc prin marile supermerket-uri ! si sper ca voi gasii ceva ...
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Deci pana la urma ramane pe riscul fiecaruia daca vrea sa-si pua cauciucuri de iarna sau nu. La fel cu e cu RCA-ul, ITP-ul, centura, fumatul sau vorbitul la telefon in timpul condusului. Toate sunt obligatorii dar multi nu le respecta. Eu unul n-o sa-mi pun cauciucuri de iarna la cat ma fatai de colo colo prin oras.

Comment

• Este o legea buna...poate pt ei si buzunarele lor! Daca eu ies de 2 ori in aceasta iarna cu masina...tre sa am cauciucuri neaparat...dar sincer vreau sa vad si eu masina unui nenea sapcalie sa ma conving ca si el respecta legea desi ma indoiesc! oricum drumurile noaste sunt ori prea proaste ori prea inzapezite ca sa circulam!!!!!
                CARPE DIEM!

Comment

• iarna trecuta am avut parte de 2 accidente usoare. in ambele cazuri cel din spate nu a reusit sa franeze la timp(de fiecare data era zapda pe carosabil)

daca toata lumea ar avea anvelope de iarna ar fi ok. dar cand eu cu anvelope de iarna franez mult mai repede ca cel din spate...ma gandesc deja cu groaza ca o sa fiu "pupat in fund" rau de tot. morala.
                  fara

Comment

• Originally posted by spanu View Post
                    iarna trecuta am avut parte de 2 accidente usoare. in ambele cazuri cel din spate nu a reusit sa franeze la timp(de fiecare data era zapda pe carosabil)

daca toata lumea ar avea anvelope de iarna ar fi ok. dar cand eu cu anvelope de iarna franez mult mai repede ca cel din spate...ma gandesc deja cu groaza ca o sa fiu "pupat in fund" rau de tot. morala.
                    Asta se poate intampla pe orice carosabil , umed , uscat , daca al de la volan nu anticipeaza si vede mai mult de bara ta din spate atunci e o problema indiferent de ce cauciucuri ai
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Media de accidente e mai mare iarna...oare de ce?
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• in unul din cazuri eu am oprit si el a venit pe gheata cam 10-15 m decelerand de la maxim 40 km/h. si tot m-a "pupat". m-am ales doar cu o zgarietura.
                        fara

Comment

• Din cauza bugetului am de ales intre 3 pocnitori de anvelope de iarna :
                          MOTRIO 185/65R15 92T FAR AWAY
                          Tigar 185/65 R15 88T WINTER
                          DEBICA 185/65R15 88T FRIGO 2
                          Ce sa aleg ? Multumesc!
                          sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• 1.motrio
                            2. debica
                            3. nu lua in calcul
                            fara

Comment

• Legea este bine-venita, insa nu asa "din scurt" - macar sa fi fost anuntata cu 2-3 luni mai devreme..............anyway, daca esti prost, batut in cap, poti sa ai si X6, Q7 etc. cu cele mai bune anvelope de iarna si tot faci accident, ii jenezi pe cei din trafic sau poti sa ai un Logan cu anvelope de vara si sa ai un comportament acceptabil.............nu masina va conduce, ci voi o conduceti

Comment

• Originally posted by florin.fanatik View Post
                                Din cauza bugetului am de ales intre 3 pocnitori de anvelope de iarna :
                                MOTRIO 185/65R15 92T FAR AWAY
                                Tigar 185/65 R15 88T WINTER
                                DEBICA 185/65R15 88T FRIGO 2
                                Ce sa aleg ? Multumesc!
                                dintre marcile enumerate eu zic sa nu iei in calcul decat pretul, performantele sunt cam la acelasi nivel
                                @spanu: tigar sunt produse in concernul continental si chiar sunt destul de bune, cunosc persoane care au pe masina si sunt multumiti avand in vedere pretul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google