Cauciucuri De Iarna Obligatorii

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am vazut sava montate. eu am mers pasager in logan echipat cu sava, fara ABS si se comporta bine.

Comment

• Gata! Am cumparat 2 DEBICA FRIGO2 , Motrio nu mai aveau pe stoc (au fost date ca painea calda)
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

• la ce bani ? de unde?
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• 187 lei/buc de la Nesti (soseaua berceni).

Comment

• La Norauto mai au Tigar 175lei

Comment

• Tigar are acord de cooperare cu Michelin .

Comment

• Salutare eu sunt nou pe aici, dar nu si in ale condusului
                Va recomand sa utilizati cauciuri de iarna masina se comporta super din toate punctele de vedere , dar ca un sibian care de 9 ani sta in brasov va spun ca pana nu inveti cum se conduce masina iarna, nu vei putea sa apreciezi ce insemna un cauciuc
                Nu zic ca nu te poti descurca in oras; dar cand ai nostrii incep dezapezirile la ora 9 dimineata si tu la 8 trebuie sa fi la sevici la 32km distanta in afara orasului ai cam 'puso' daca nu sti sa conduci si nu ai masina pregatita cu cauciucuri de iarna, carburant in plus si asa mai departe. Folosesc anvelope de iarna de 5 ierni sfatul meu cumpati avelope de iarna daca iesiti din oras.

imi cer scuze pentru eventualele greseli de ortografie
                Last edited by rdl; 30 October 2010, 20:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• yokohama w drive de iarna la un pret de nimic 300 ron ( tipu are o datorie ) si da la schimb doua anvelope cu jenti cu tot(tabla) . anvelopele mai au cam atat I...I deci cam 3-4 mm adancime in rizuri se merita ca tot nu am anvelope de iarna sau sa iau banii si mai pun diferenta pentru doua anvelope noi din magazin .

Comment

• tataieb12 pretul pare ok daca sunt si jantele ok dar eu zic incerca sa-ti iei avelope noi daca poti 4 ar fi perfect

Comment

• Totusi nimeni nu stie daca s-a aprobat legea asta?! Ce numar are si cand a aparut in Monitorul Oficial

Comment

• Originally posted by esmeron View Post
                        La Norauto mai au Tigar 175lei
                        Si la Nesti tot 175lei/buc.
                        Oferta care apare la ei pe site (autonesti):
                        Anvelope de iarna

MOTRIO FAR AWAY 185/65R15 92T TL iarna – 175 RON / BUC
                        Michelin 185/65 R15 88T ALPIN A3GRNX, MO iarna – 282 RON /BUC
                        Kleber 185/65 R15 88T KRISALP HP2 iarna – 213 RON / BUC
                        Kormoran 185/65 R15 88T SNOWPROM+S iarna – 175 RON /BUC
                        Tigar 185/65 R15 88T WINTER 1 iarna – 175 RON / BUC
                        ContiWinterContact TS 810 185/65R15 iarna – 263 RON / BUC
                        BARUM Polaris 2 185/65R15 iarna – 193 RON / BUC
                        SAVA 185/65R15 88T ESKIMO S3+ MS iarna – 203 RON / BUC
                        DEBICA 185/65R15 88T FRIGO 2 MS iarna – 187 RON / BUC
                        Last edited by florin.fanatik; 30 October 2010, 23:09.

Comment

• Astea sunt bune ContiWinterContact TS 810 185/65R15 iarna – 263 RON / BUC pacat ca sunt cam scumpe.

Comment

• Pana la urma s-a dat prin lege ca este obligatoriu cu cauciucurii de iarna? Ca nu am mai avut timp de tv...
                            Just Hold Onnnnnn....

Comment

• am acceptat trocul si in schimbul banilor am doua jenti cu doua yokohama de iarna , am fost la echilibrat si am pus pe una 15-5 grame de plumb si pe una doar 25 grame , jentile nu sunt lovite iar la rizuri au fix 4 mm adancime si au an de fabricatie 2009 saptamana 35 deci aproape noi .

Comment

• mama lor de cauciucuri

Nu cautati o lege anume. Este amendament la Codul Rutier, adica alinierea cu normele europene. Detalii aici.
                                Totusi, despre cauciucuri resapate, macar pe spate , ce parere aveti?
                                Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google