Bara Zgariata. Partea Vopsita !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara Zgariata. Partea Vopsita !

in primul rand scuze daca mai este vreun topic deschis cu subiectul asta.
    deci, am facut cunostinta din neatentie cu o bordura, in urma careia am zgariat putin cam 3 cm bara fata, in dreptul proiectorului, evident s-a cam albit zona cu dungulite.
    acum intrebarea este : se poate repara cu un polish prevent, sau ceva de genul ? ms mult si astept cateva pareri, maine la prima ora sunt in carrefour ca nu suport nici o dungulita pe masina !

nu stie nimeni ?

nu stie nimeni ?
    Last edited by MyhayInferno; 7 November 2010, 01:15. Reason: Automerged Doublepost

Ia pen corector...costa cam 10 lei.

Comment

un d-ala am dar se vad urme, sa retusez cat sa nu se mai vada sau foarte putin , nu ar merge la polish ? ceva scratch remover ? culoarea e inchisa si asta zic ca e un avantaj.

Comment

Prostiile astea costa mult si sunt ineficiente...si un polish pentru 3 cm nu merita + ca tot s-ar putea sa ramana;depinde de adancime.Sincer!
        Spala bine,dai cu pen-ul si nu o sa se cunoasca decat de aproape...bine,2 saptamani numai acolo o sa iti stea gandul,dar trece

Comment

mare dreptate ai, dar asa sunt eu obsedat sa fie luciu
          o sa iau totusi, un polish si o sa frec de o sa-mi sara ochii, daca nu vad rezultate dau cu pen ca am unul prin torpedou . se vede acum dupa ce am spalat putin dar dupa ce s-a uscat se vad foarte multe dungulite albe pe portiunea care am zis-o. cam 3.. hai 4 cm .

Comment

Pune o poza sa vedem zgarietura.
            Eu cu spray la culoare am mai retusat la a mea, pulverizat de aproape pe un betisor cu vata (d-ala de urechi) si tamponat foarte fin zona zgariata sau zona cu vopsa sarita.
            Se observa, dar numai de la juma de metru daca te uiti.

Comment

O alta optiune ar fi un vopsitor care are "din intamplare" vopsea la culoarea ta + 50 lei si nici nu vei mai sti unde a fost zgariata.

Comment

am rezolvat in mare parte. o sa aduc si pozele . eu zic ca este prea bine.

Comment

rezultatul:
                  frecat cu polish pana iti rupi mana .
                  Attached Files

Comment

Ah,dar tu ai avut zgarieturi,nu zgarietura
                    Bravo,arata bine acum!

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google