Imediat trag o fuga pana in Carefour sa vad ce spray-uri gasesc.Ca nu prea imi place sa tot trag de usi
Usi Inghetate
Collapse
X
-
La geamuri nu ma bag cand stiu ca sunt inghetate,chiar nu am de ce sa le deschid asa la inceput.Daca merg cu masina,cum zicea cineva,nu am probleme,se incalzeste inauntru si se deschid fara probleme.
Stiti cumva unde as putea sa gasesc un spray cu silicon?
Eu am un dinala pt intretinerea bordului si la ingrediente scrie si ulei parafinat si ulei siliconic,o fi bun?
Cu incuietorile nu am avut treaba,inchiderea merge perfect iar portbagajul il deschid din pager-ul de la alarma :dLimba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Amestec de hidrocarburi alifiatice C6-C11 50-56%,propanol 2-6%, ulei de parafina,ulei silicon si odorizant.
Iar pe tub scrie Silicon intretinere bord.
As incerca sa dau cu asta,dar poate peste ceva vreme se cojeste chederul de nu mai pot sa ii fac nimic,doar sa il schimb eventual.
O sa caut si la un magazin de piese auto,sa vad poate au ei ceva 'rujuri'
sau spray-uri.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Vezi să scrie că merge și pe cauciuc. Poți da cu încredere și cu ce ai luat tu, fiindcă chederele oricum se duc dracu după 4-5 ani, fie că folosești mașina, fie că o ții în fața blocului.
Pentru adepții glicerinei: glicerina este un alcool cu 3 atomi de carbon. Alcoolii se combină cu apa în orice proporție și îngheață, în principal din cauza raportului de combinare.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
'Produsul este recomandat pt suprafetele din interiorul autovehiculului,acoperite cu mase plastice,piele artificiala si cauciuc.'
Cred ca o sa il incerc pana la urma sa vad cum merge.As da doar pe o usa,de preferat din spate.
Adevarat,glicerina aia boraxata pe care am dat-o pe chedere nu a ajutat cu nimic,azi cand am deschis usa,era plin de gheata pe el.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Dă-i cu încredere pe tot ce e gumă. Nu are nici pe dracu. Și - fii atent - dă-i și pe chederul ăla pufos care merge de la rama parbrizului până aproape de mânerul ușii spate. Ăla îngheață, nu celelalte. Dacă nu ești convins, fac o poză la ce am eu, însă va trebui să ai răbdare 5 min.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Stai linistit,nu te mai deranja,stiu despre ce parte a chederului vorbesti,multumesc oricum.
Stiu ca acea parte ingheata,tot pe partea aia am dat si cu glicerina.
Maine o sa iau o carpa,sterg frumos mizeria si dau cu spray-ul ala,ceva ceva tot trebuia sa iasaLimba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
-
Uite și pozele. Scuze claritatea, dar mi se descărcau bateiile și nu am stat să le bibilesc. Asta folosesc eu.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Am si eu cativa mpx obositi la telefon.Asta folosesc eu pt bord,dau maine si pe chedere,o sa vad in timp cat de bine a functionat.Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
My ride
Comment
Comment