cu ce spalam/ stergem parbrizul pe interior??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imitatie piele caprioara ! Sterge superb . Si un pic de CLIN
    1.6 MPi Icy White

Comment

Imitatie piele caprioara dinaia cu gauri,nu?
      Si eu la fel.

Comment

Tocmai acum vin de afara. Am sters geamurile atat pe interior cat si pe exterior cu o laveta luata de la OMV, e o cutie cilindrica pe care scrie "abrorber" si nu mai stiu ce. Am folosit si niste solutie de geamuri dar foarte putin. Important e sa fie laveta cat mai curata si de aceea inainte am spalat-o bine cu "pur" de vase care si degreseaza. Tot azi am schimbat si stergatoarele de geam pentru ca cele vechi nu prea mai stergeau Si ca sa fie treaba si mai nasoala era si parbrizul gras de la ceara lichida pe care o folosesc cand spal masina. Nu mai vedeam nimic noaptea.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
          Tocmai acum vin de afara. Am sters geamurile atat pe interior cat si pe exterior cu o laveta luata de la OMV, e o cutie cilindrica pe care scrie "abrorber" si nu mai stiu ce. Am folosit si niste solutie de geamuri dar foarte putin. Important e sa fie laveta cat mai curata si de aceea inainte am spalat-o bine cu "pur" de vase care si degreseaza. Tot azi am schimbat si stergatoarele de geam pentru ca cele vechi nu prea mai stergeau Si ca sa fie treaba si mai nasoala era si parbrizul gras de la ceara lichida pe care o folosesc cand spal masina. Nu mai vedeam nimic noaptea.
          ce fel de ceara lichida? Cum se cheama si de unde? Scuze de offtopic!!!

Comment

da frate.. clinu de geamuri e perfect.. iar de sters cu o carpa curata care nu lasa scame, ca dupa aia iei bordu la frecat.. din acelashi motiv, nu folositi batiste de hartie..
            REMUS, DimSPORT, Eibach, Zexstar, SPARCO, Pioneersigpic

Comment

piele de caprioara. perfect. stralucitor. daca il stergi cand e putin aburit (pe interior) iese de nota 10.

Comment

mi-am cumparat si eu o bucata de piele de caprioara, dar faci muschi cu ea cand nu e umeda.... si am mai cumparat servetele umede special pentru geamuri de autovehicul (cica). aaa, si pielea aceea de caprioara, daca incerci sa o rupi ca pe hartie, chiar se rupe, ce panarama dar sterge bine cand e uda pielea
                sigpic

Comment

Eu folosesc orice solutie de spalat geamuri imi cade-n mana. Important este sa fie hartie cea care indeparteaza solutia de pe parbriz.
                  Am incercat tot felul de carpe magice, piei de caprioara si altele si ca hartia nu face nici una nimic de calitate.
                  No ofence.
                  LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                  CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

Orice hartie moale care nu lasa scame. De exemplu servetelele sau prosoapele menajere din hartie, sau chiar hartia igienica. Fara lichide, solutii, si alte minunatii umede. Tot hartie folosesc si in exterior, dupa ce sterg parbrizul cu o carpa umezita (APA CURATA).

Comment

Unele servetele cam lasa scame, de aia e mai bine sa fie sters cu o carpa de caprioara sau un burete invelit in piele.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

sapun dizolvat in apa , mai ales iarna ca se abureste mai greu .

Comment

Solutie se spalat geamuri si un tricou sau maieu de bumbac vechi!

Comment

eu dau cu solutie ptr geamuri universala (decare o fi) si sterg cu ziar .impecabil iese
                            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu dau cu spray de geamuri si apoi cu hartie.
                              http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

pielea/imitatie de caprioara este sfanta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google