************** Va Spune Adio.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ************** Va Spune Adio.

Cu toate ca aveam un parteneriat, cu toate ca am incercat sa postez aici lucruri interesante-zic eu, si nu numai eu, cat si zecile de membrii loganclub care au solicitat inscrierea pe "**************.ro", azi ne vedem nevoiti sa intrerupem intelegerea de parteneriat cu voi.
    De ce anume? Nici noi nu stim, poate va explica boss-ul vostru CristiXP.
    A inchis din proprie initiativa topicul pe care il aveam in aria "intretinere", fara un avertisment in acest sens in prealabil, asa cum era normal si de bun simt sa se intample. Eu insa nu voi proceda la fel cu sectiunea "Logan" de pe forumul al carui administrator sunt, si asta din respect pt voi, membrii de aici, care sunt sigur ca ati avut cate ceva de invatat de la noi.
    Probabil ca notiunea asta de bun-simt ii este straina adminului vostru, asa ca, ma vad nevoit sa va spun "adio" de pe acest forum, si, pe cei interesati de cosmetica auto, sa va reintalnesc pe **************, unde sunt sigur ca va veti dori sa aflati cat mai multe tehnici de intretinere a bijuteriilor voastre pe 4 roti.
    Succes si...va respect membrii LoganClub.ro!

Maestre XP, rog disable cont!

pe ce forum !!?

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
      pe ce forum !!?
      am scris, da se pare ca la voi este la maxim cenzura...
      este vorba de
      Last edited by Cristi_Xp; 19 December 2010, 21:37.

Comment

Adioooooooooo
        ti-am raspuns aici
        Originally posted by Cristi_Xp View Post
        ultimele posturi pe threadul asta in afara de spam nu am vazut nimic interesant .
        Asa ca inchidem .
        Last edited by Cristi_Xp; 19 December 2010, 21:39.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google