Cati Dintre Forumisti Isi Repara Singuri Loganul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai sa ma "laud" si eu cu faptul ca masina a calcat in service de 2-3 ori numai pentru operatii de tinichigerie/vopsitorie.
    O am din iulie 2007, prim-proprietar, 130.000 KM si am facut urmatoarele, ajutandu-ma de manualul de service si de propria intuitie (renuntat la garantie de cum am plecat cu masina de la reprezentanta):

schimb ulei, filtre, MPP, demontat&curatat galerie admisie, demontat&curatat rampa injectoare + injectoare, schimbat bujii, kit distributie, curea accesorii + galeti, kit ambreiaj cu toate operatiunile ce implica aceasta manevra (demontat planetare, cadru motor, suport CV, bieleta anti-cuplu, caseta directie, 1000 de suruburi si piulite etc.), ulei CV, placute de frana, repartitor franare spate, bascule, bielete anti-ruliu, pipe bieleta (capete de bara), compresor A/C, termostat, lichid de racire, lichid de frana, lichid servo-directie, reglat culbutori. Am mai executat operatiuni de mentenanta si schimbat diversi senzori pentru Citroen C4, BMW E34, gama VW Golf.
    Sunt pasionat de automobile si imi place sa-mi bag nasu' in ele. Mentionez ca n-am stricat nimic pana acum.
    Last edited by Raziel; 6 March 2011, 13:03. Reason: completare

Comment

se repara usor ,loganul

Comment

Frate...threadul este plin de meseriasi din taste.Eu unul nu am schimbat mare lucru in fata blocului.Un filtru de aer,un bec la semnalizare si montajul unor macarale electrice.Restul la service.
        CARPE DIEM!

Comment

eu am schimabat acasa asa : schimbat oglinzi, demontata plafon inetrior, demontat scaune, bord, curatat MPP, schimbat bujiile, schimbat arcurile, schimbat capetele de bara, schimbat bieletele anti ruliu, schimbat faruri, montat instalatie xenon si montat lupele, schimbat ulei, filtre, demontat barele fata-spate, schimbat placutele de frana ... toate astea le-am facut in fata blocului
          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Originally posted by dany_uhp View Post
            Frate...threadul este plin de meseriasi din taste.Eu unul nu am schimbat mare lucru in fata blocului.Un filtru de aer,un bec la semnalizare si montajul unor macarale electrice.Restul la service.
            Daca nu te pricepi deloc..la nimic..atunci stai in banca ta...Mai sunt cate unii pe aici care o fac din placere si tot odata nu vor sa arunce cu banii prin serviceuri pt un banal schimb de filtre,ulei,antigel,placute frana,bujii,etc...

Comment

Multi zmei mai sunt pe aici domnule asta spuneam eu.Din taste cati mecanici sunt.Lucrurile simple pe care dumneata le descri intr-adevar se pot face chiar daca nu esti priceput.Iata ma in banca mea..sa sti..dar nici cuminte nu sunt ca doar nu s la scoala.
              CARPE DIEM!

Comment

Ne-ai testat tu gogule sa vezi ce stie sa faca fiecare si cu ce se ocupa ? Sau daca stam la bloc sau la curte si ce scule avem acasa ?
                Ma intreb de unde naiba tot apareti... Unii sunt mai capabili ca tine, altii mai capabili ca mine. Eu nu ma supar... tu ?
                Last edited by Raziel; 10 March 2011, 14:23.

Comment

El deja are o problema cu ""meseriasii"" ca noi,,,ca de asa sunt unii carcotasi!
                  Eu unul ma intreb de ce ai intrat pe forumul asta plin de meseriasi din taste,,care reparam masinile doar din taste,,daca tot te duci la mesterul de la service ca ala nu are taste???
                  Eu unul din tutorialele unora ca CRISTI STREULEA care si-a tocit TASTELE pe aici pe forumul asta am invatat cate ceva despre loganul meu,,restul e Can Can.
                  Last edited by Ivan Marian; 10 March 2011, 18:53.

Comment

Originally posted by Raziel View Post
                    Ne-ai testat tu gogule sa vezi ce stie sa faca fiecare si cu ce se ocupa ? Sau daca stam la bloc sau la curte si ce scule avem acasa ?
                    Ma intreb de unde naiba tot apareti... Unii sunt mai capabili ca tine, altii mai capabili ca mine. Eu nu ma supar... tu ?
                    Aloo domnu...ti se pare ca te am numit eu cumva? Vad ca luati foc asa aiurea! Eu nu ma supar deloc ca unul sau altul este mai capabil ca mine sau ca tine,ci chiar ma bucur atunci cand vad ca unii chiar se pricep la ceea ce fac.
                    IvanMarian...Si eu sunt unul care dupa un tutorial al lui Streulea am invatat ceva,asta nu ar avea de ce sa ma supere.Cu toti mergem la Service atunci cand nevoie ne cheama.Nu poti face totul la bloc sau la curte..parerea mea.
                    CARPE DIEM!

Comment

tin sa te contrazic ! ... daca stai la curte si ai o rampa si scule pt orice , te descurci !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Ok..Nu sunt aici pentru a purta discutii in contradictoriu si a ma certa cu cineva anume.Mi-am spus o parere! Daca va pricepeti la totul si puteti la faceti foarte bine chiar ma bucur sa vad ca exista acest tip de oameni.Va doresc succes in toate.
                        CARPE DIEM!

Comment

Eu la garantie am renuntat din prima zi la dci meu din 2007 in prezent in jur de 200 de mii in afara de distributie eu iam schimbat tot,facand o sokoata toate astea in service autorizat cate zeci de milioane mar fi costat toate reviziile,si nici nu am av probleme decat piesele consumabile,dar si cum au mai spus cativa pe aici iti trebuiesc ceva scule cat de cat cunostinte si ultimul rand pasiune pentru asa ceva,la final o sa constatati ca ati economisit si o anumita suma de bani plus o satisfactie si bucurie mare datorita reusitei proprii.

Comment

Si mie-mi place sa surubaresc si sa-mi bag nasul peste tot.
                            Pana acum am schimbat uleiul + filtrele de vreo 2 ori ( am schimbat si la prieteni), placutele de frana, capete de bara, arcuri, sonda de presiune de la pompa de servo, bujii, schimbat faruri (si la mine si la prieteni cu logan), stopuri, demontat barile, demontat o usa (de curiozitate ), demontat si indreptat o aripa (era un pic stramba), demontat interior (fara bord), montat difuzoare ovale pe spate si multe alte nimicuri care cred ca nu au foarte mare importanta. Toate astea le-am facut ajutat de prieteni care-mi impartasesc pasiunea.
                            Intr-adevar ai nevoie de scule si de un pic de cunostinte, dar cel mai important lucru de care ai nevoie e pasiunea. Sunt innebunit de masini
                            PS: cand ma plictisesc mai demontez ceva pe la masina si dupa aceea montez la loc
                            PS2: stau la curte
                            sigpic

Comment

Datorita discutiilor dintre forumisti si tutorialelor lui Struela am inceput sa bibilesc pe la masina, sunt trist pt. ca o sa merg la "ei" in legatura cu ac, nu stiu pe unde am pierderi freon!!!! Va salut!

Comment

eu de 6 ani de cand am masina nu a pus service-ul mana pe ea deloc,doar o singura data de fapt cand a trebuit sa o pun pe tester ca nu stiam ce are,in rest am facut doar eu la ea,tot ce tine de mecanica si de alte cele,imi place ceea ce fac,partea cu auto este f ff fffff frumoasa
                                Logan Forum consiliaza nu si repara!
                                [/SIGPIC]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google