Eu unul am schimbat in fata blocului doar filtrul de aer si am rezolvat unele mici probleme,,pt restul de schimburi am apelat la curtea cumnatului din Chitila sau la tara pt RANGA SI CIOCAN
Cati Dintre Forumisti Isi Repara Singuri Loganul
Collapse
X
-
la ligean chiar nu ma sinchisesc sa ma aplec sub el ,ca ma dore spatele.e o masina care pentru mine nu merita nici sa o speli.ce mai mre teapa a fost loganul.asta e din alt film.dau cheile neveste-mii si gata.sa-si repare tigaia ca doar ea umbla mai mult cu el.eu merg cu papucul la care mesteresc ,in afara de distributie si ambreiaj restul le-am facut in curte.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
cei care v-ati schimbat bujiile, la benzinar, va rog explicati-mi si mie pasii. conteaza ordinea de scoatere a lor ca am inteles ca la montat conteaza ordinea?!.la fise ma refer sau si bujiile trebuie sa le strang intr-o ordine anume? multumesc anticipat
Comment
-
Vezi ca scrie cate un numar pe bobina, asa montezi fisele. N-are importanta ordinea demontarii bujiilor.
Ca sa fii sigur, ia-le pe rand, scoti fisa, demontezi bujia, montezi bujia noua si pui fisa.
Apoi treci la a 2-a bujie, etc.
Inainte de asta, sufla cu niste aer, compresor sau o pompa cu un furtunas, locasul bujiilor. Ca praful/nisipul adunat acolo se va duce in gaura, dupa ce scoti bujia.
Comment
-
Originally posted by tzava View Postcei care v-ati schimbat bujiile, la benzinar, va rog explicati-mi si mie pasii. conteaza ordinea de scoatere a lor ca am inteles ca la montat conteaza ordinea?!.la fise ma refer sau si bujiile trebuie sa le strang intr-o ordine anume? multumesc anticipatAttached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Pe scurt faci cum vrei, dar mai bine le schimbi pe rand si nu face prostia sa le scoti firele la toate si dupa aia sa le iei la ghici ca iese tractor nu masina .
Eu cel putin prefer sa merg la service cu ea pentru diverse schimburi. Nu de alta dar ma simt mai bine sa ma uit cum lucreaza altul si sa bag la cap ce face si cum trebuie facut decat sa fac eu prostii si sa stric masina. Asa mai bine o strica mecanicu si il pun sa imi ia alta. . Glumeam!!!
Comment
Comment