asa cum am scris si in titlu asteptam aici poze cu masinile noastre murdare, la drumurile noastre (de tara) si "curatenia" de pe drumurile romaniei, fie ele si dn.uri sau autostrazi, nu cred ca e cineva care sa nu fi avut masina murdara , deci asteptam poze
Poze Cu Masinile Noastre Murdare
Collapse
X
-
up cu ceva poze murdara,si o poza cand se spala singura
-
nicule da tata,actipildu ala cu logan jos de pe portbagaj,ca tare urat ii sta,ai o culoare f frumoasa la masina,nu iti trebuie actipilde pe masina,masina toata 100%alba,si folie pe geamuri,si o sa fie ff frumoasa,eu inainte am avut o dacie 1310(alba)si cand am luat loganul am zis ca nu imi mai iau culoare alba,si acum ma caiesc....
Comment
-
a mea e mai mult ingheta decat murdarasigpic #
Comment
-
Astea sunt masini murdare ma?
Hai sa v'o arat pe fosta...If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
mai bine era threadul numit: masinile noastre curate )) eu fac poze la masina numai cand e curata, o sigura data a fost mai murdara decat a lui Niki B dar nu mi-a dat prin cap sa ii fac poza, cert e ca atunci cand am dus-o la spalatorie, ala si-a pus mainile in cap ( la propriu ) ))
si ca sa nu fiu prea mult off topic, o poza de sezon, nu prea murdara, dar destul pentru mineAttached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Si cu masina mea 2 poze .. am ramas impotmolit la munte si iata rezultatul ....Attached FilesABS+ 1.6
Comment
-
-
-
dau si eu o poza cu ea dar e curata ca a mea nu prea vede noroi
Comment
Comment