If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa intamplat pe 1 mai acum 2 ani si acum tin minte, venisem cu mama de la piata tocmai duceam bagajele sus ca dasta nici nu mi-am luat din masina ce aveam mai de valoare, si ma odihneam la o tigara pe geam era ceasu cre ca in jur de 13:30 era ziua in amiaza mare, dar dupaia dupa ce l-am caftit eu trebuia sa-l pazesc si de vecini ca atunci si-au amintit toti cand le-a fost sparta masina )) unui vecin saracu cu solenza de parcheaza langa mine iau luat intr-o seara proiectoarele si a doua seara roata de rezerva, unui prieten cu o supernova iau sparto la fel dar la el au stat oameni in masina noaptea iau desurubat frumos boxele, au scos mufele din casetofon, iau luat zabaufaru(subwoofer), statia, nu au rupt nimic au avut timp cacalau, si iti dai seama ca erau toti calare pe el, in berceni stau...si acum un vecin si-a pus de la geam camera de luat vederi si prinde toate masinile, acum dorm linistit, si a tras si un bec desupra masinilor (bine e maniac omu)
stai linistit .astia te fura cu tine de mana.lu' cumnatul la a6 i-au furat stergatoarele si capacelele de la butucii rotilor,alea cu cerculete.altceva nu aveau ce sa fure.da cu mana goala nu puteau sa plece.stergatoarele erau praf dar cine stie...
bine ca nu i-au spart geamu, ca asta ma rog si eu macar daca ii incanta ceva din masina macar sa nu-mi sparga geamu, oricum acum m-am invatat si nu m-ai las nimic in masina...bafta
NU mai cita postul anterior (QUOTE), foloseste Post Reply!
Ca sa continui postul de aseara, ca l-am scris in graba.
Rotile erau vandute unui taximetrist cu 60 lei fiecare!
Faptasii la politie au declarat ca i le-au vandut taximetristului, si asa l-a bagat si pe acesta in belea. Drept urmare dupa cateva zile, taximetristul cu inca 2 prieteni au venit peste faptasi si i-au batut, strigand ca supararea este ca l-a parat ca e implicat.
P.S. I-am numit faptasi ca sa nu fiu rasist!
Nu e numai la noi asa, mie mi-au spart masina in Italia dar tot de romani(tigani) au trecut vreo 2 ani si nu am mai reparat-o pt ca ori cum o spargeau iar. Cand mi -au spart.o aveam alarma pusa si un bullok pe volan si tot degeaba.
Sambata seara o echipa de rromi formata din 3 indivizi au dat o raita prin cartierul Militari zona Apusului, au reusit sa sparga 2 masini din fata blocului meu + alte 12 din zona, au furat bateriile si radiatoarele (dupa dacie). Doua radiatoare + o baterie nou nouta au fost bagate sub masina mea . Duminica dim cand m-am trezit sa ma duc sa-mi iau tigari politia dadea tarcoale masinii mele . Ideea este ca un singur vecin de-al meu a depus plangere iar cei 3 indivizi au fost prinsi Duminica dupa amiza ( 16:00-17:00), Au recoltat amprente dupa masina mea si dupa celel 2 masini sparte, au facut o reconsituire si asta este.
Morala: DEPUNETI PLANGERE OAMENI BUNI/ CERETI DAUNE ( mariiiiiii daca se poate)/ MERGETI LA PROCESE ( asta e cel mai important lucru)
Noi suntem devina pentru ca avem morcovu un c*** cand auzim de tigani spur***ti si ne este frica sa mergem la procese
Vecinul meu a cerut daune cat sa-si cumpere o masina noua, insa a fost singuru din 14 persoane vatamate care a depus plangere
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment