Eventual una cu pager...
Am Gasit Masina Sparta
Collapse
X
-
-
A facut poze la exterior si la interior,dar nu mai stiu daca a facut pe mp3,si de spart o sparge cu tot cu alarma zic eu,prima data am am vrut sa fac casco la generali dar cand mi-a zis ca trebuie sa platesc vre-o 30 milioane pe an nu am fost de acord mi se pare super multDacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
ghinion
Mi-e mi-au fortat yala dreapta, nu au apucat sa intre (si-au dat seama ca e alarma sau au fost intrerupti). Fata casetofonului era scoasa, nu stiu ce i-a atras, posibil suportul de la GPS (pe care l-am dat jos deja).
Ideea e ca yala in partea de sus e scoasa in afara vreo 4mm si tabla indoita de la fortare. Acum butucul are joc ca lumea, cred ca daca tragi usor de el il scoti de acolo. Tabla nu are nici o urma de surubelnita sau ceva pe ea, au stiut cum sa traga.
Maine trebuie sa ma duc la Politie, apoi la Generali. Am fost pe la doua service-uri Dacia si ambele mi-au spus ca trebuie schimbat butucul (350ron) si eventual vopsita usa dupa ce se indreapta tabla. Butucul inca functioneaza cu cheia...
Ai draq magari....People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
Comment
-
Originally posted by Marcy View PostA facut poze la exterior si la interior,dar nu mai stiu daca a facut pe mp3,si de spart o sparge cu tot cu alarma zic eu,prima data am am vrut sa fac casco la generali dar cand mi-a zis ca trebuie sa platesc vre-o 30 milioane pe an nu am fost de acord mi se pare super multE nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Comment
-
La asta m-am gandit si eu dar nu merge ca pe mp3 are o serie care este trecuta si pe fata lui,seria se gaseste pe factura sau pe garantie lui,deci nu merge,la mine tot prin dreapta au intrat dar se cunoaste foarte putin trebuie sa te uiti atent ca sa-ti dai seama,se pare ca baga ceva ascutit in butut si impinge de el in jos.Dacia Logan Prestige 1.5DCI cu 85 CP Albastru Mineral
Comment
-
Originally posted by becudani View PostAsiban firma serioasa eu cate am avut de schimbat pe toate mi leau schimbat si intrun timp record eu sunt multumit de eiE nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Comment
-
As avea si eu o intrebare. Masina a avut radio-casetofon, cel cu cod, philips daca nu ma insel. L-am dat jos si am pus mp3 blaupunkt, luat de la cineva, bine-inteles, fara factura. Casco am de cand am luat masina, daca imi sparge cineva masina si imi fura mp3-ul ma mai despagubesc astia de la casco? Am la Asirom casco.
Comment
-
Originally posted by laur_cos View PostAs avea si eu o intrebare. Masina a avut radio-casetofon, cel cu cod, philips daca nu ma insel. L-am dat jos si am pus mp3 blaupunkt, luat de la cineva, bine-inteles, fara factura. Casco am de cand am luat masina, daca imi sparge cineva masina si imi fura mp3-ul ma mai despagubesc astia de la casco? Am la Asirom casco.E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Comment
-
Si masina mea a fost sparta si tot prin fortarea usii din dreapta ... o fi vreo chestie la usa din dreapta de o prefera ? As putea sa jur ca au avut acelasi mod de operare ca la Danchitu86 (o sa revin si cu poze). Am fost cu ea la Dacoserv si mi-au spus ca dupa lansarea comenzii ... butucul vine in 35 - 40 de zile .... Romania
Comment
-
Sa va pregatiti psihic baieti, mie mi-a venit primul, nu s-a potrivit... al doilea la fel... la urma am schimbat tot setul... asta dupa 4 luni. Retineti ca ambele s-au comandat la francezi pe seria de chei de pe factura asa ca... nu vreau sa va dezamagesc si sper sa aveti mai mult noroc decat mine.
Comment
Comment