Becuri Philips Night Guide H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Becuri Philips Night Guide H4

Salut! As vrea sa stiu parerile celor care folosesc becuri Becuri Philips Night Guide H4. Daca sunteti multumiti de ele si daca merita banii!

As vre sa aflu si eu despre becuri!

Comment

ce p[ot sa-ti spun:h'alogenele h4 super luminoase....,,+" x% confera lumina in plus,confort optic dar durata de viata mai mica!!!!!!!!!!!!! daca nu le folosesti mult MERITA!

Comment

nu cred ca dureaza mai putin , nu-ti dai seama ca cei de la philips s-au gandit la treaba asta ? pai asa modelul nou de becuri ce promite cu 100% mai multa lumina tine doar o saptamana ? sau cum ?

Comment

ba chiar asa este.......becurile cu mai multa lumina tin mai putin, undeva la jumatate din durata de viata
          filamentul arde mai intens, la temperatura mult mai mare pentru a degaja acea luminozitate suplimentara, fapt care implicit duce la scaderea duratei de viata
          si apoi gandeste-te la varianta cea mai rea: faci un drum de 300 de km cu farurile aprinse(ca deh...asa vor basescu, boc si toata sleahta lor) si brusc dai intr-o groapa ( stiu ca sunt extrem greu de gasit in tara noastra....doar platim rovigneta si drumurile sunt ca-n palma)
          eu personal folosesc becuri din acestea de multa vreme, ce-i drept nu philips care sunt nesimtit de scumpe, ci am avut bosch+60 si acum osram nighbreakers
          lumineaza foarte bine, dar se ard mult mai repede

Comment

daca tot a venit vorba de becuri vroiam si inca vreau sa-mi iau xtreme power

Comment

As fi recunoscator daca poate cineva oferi un feedback mai recent, despre acest tip de becuri.
              Momentan ma aflu in fata unei dileme, daca sa optez pentru Philips Night Guide sau sa continui cu Osram Night Breaker.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Mergi pe night braker sau xtreme power, eu le-am avut pe ambele si pot sa spun ca philips dadeau o lumina putin mai alba dar la fel de intensa insa durata de viata mai mica decat night braker
                pe viitor voi incerca cool blue apoi cred ca revin la normale
                merita becuri d-astea mai bune daca mergi mult noaptea, eu incerc pe cat posibil sa le menajez si in oras merg cu ele stinse, in afara merg numai cu ele aprinse
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Iancu, nu lua Osram NightBraker! mie imi pare rau ca le-am cumparat, si acum stau cu ele in portiera. Phillips face legea, eventual poti sa incerci cu Osram SilverStar
                  Pe langa asta, pentru a mari durata de viata, recomand un modul DRL de la streulea! Eu aprind farurile doar noaptea, in rest isi face treaba modulul.

Comment

dar pe pozitie nu poti sa mergi?sau eventual cu proiectoarele?(asta ca sa protejezi becurile)la mine in familie numai asa se merge de aproape 2 ani si nu am avut probleme cu garcea
                    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                    sigpic

Comment

Si eu sunt de parere ca Philips e peste celelalte brand-uri, in privinta corpurilor de iluminat, de aceea am cerut pareri despre aceste becuri.
                      Cred ca ma voi orienta spre un tip de becuri cu lumina alba, pentru ca cele cu lumina galbuie sunt cam slabute, exceptand situatiile de vreme cetoasa.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Ma bag si eu ca proaspat posesor de Osram Cool Bleu (sau cum naiba se cheama). Am renuntat la iubirea mea Philips (4 ani am folosit pe putin philips-uri). In general, eu am mers pe Power2night, dar de cand nu se mai fabrica, si s-au inlocuit cu o balarie de becuri in 3 culori (galben, verde, violet) am renuntat de tot. Marea problema era ca mai mult de jumatate de an nu ma tineau si costau destul de mult (~110 ron). Am trecut la Osram, ma uitam ca la masini straine, la "becele" astea, si nu stiam ce sa iau. M-am oprit la Osram Cool Bleu, ca erau cele mai accesibile la pret.
                        Diferente? Destul de mari, philips-urile, bateau mai mult, lumina putin mai puternica. Dar sunt ok si astea. Am dat pe 2 becuri, 44 lei . Pana acum, multumit.
                        Philips-urile deja mi se par prea scumpe pentru cat tin.
                        sigpic

Comment

IancuMIC, te referi la H4 led?

Comment

Originally posted by faraonw View Post
                            dar pe pozitie nu poti sa mergi?sau eventual cu proiectoarele?(asta ca sa protejezi becurile)la mine in familie numai asa se merge de aproape 2 ani si nu am avut probleme cu garcea
                            Proiectoarele sunt destinate pentru CEATA!!!!! Acum depinde de fiecare sofer, cata ceata are in cap
                            In sate uitate de lume, poti merge si fara carnet, dar asta nu-i o normalitate.

Originally posted by Pacco View Post
                            Ma bag si eu ca proaspat posesor de Osram Cool Bleu (sau cum naiba se cheama). Am renuntat la iubirea mea Philips (4 ani am folosit pe putin philips-uri). In general, eu am mers pe Power2night, dar de cand nu se mai fabrica, si s-au inlocuit cu o balarie de becuri in 3 culori (galben, verde, violet) am renuntat de tot. Marea problema era ca mai mult de jumatate de an nu ma tineau si costau destul de mult (~110 ron). Am trecut la Osram, ma uitam ca la masini straine, la "becele" astea, si nu stiam ce sa iau. M-am oprit la Osram Cool Bleu, ca erau cele mai accesibile la pret.
                            Diferente? Destul de mari, philips-urile, bateau mai mult, lumina putin mai puternica. Dar sunt ok si astea. Am dat pe 2 becuri, 44 lei . Pana acum, multumit.
                            Philips-urile deja mi se par prea scumpe pentru cat tin.
                            Masinile "straine" au becuri clasice: nu albastre, mov, power 2 pana mea, cool rahat, night fucker etc.
                            Am avut si eu cool albastru cand am avut loganul, doar ca imi pareau mai slabe ca cele originale.
                            Last edited by Cezar; 10 June 2013, 10:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@Cezar: am avut osram simple si seara, daca soseaua era uda, nu vedeam nimic. Toate canalele le luam. Urmatoarele ca pret erau astea cool blue. Silver nu stiu cum si night breaker sau cum se cheama de la Osram erau prea scumpe si nu am vrut sa dau atatia bani pe niste becuri. Pentru moment sunt ok.
                              PS: nu am avut de la philips becuri mov, albastre, etc. Power2night bateau foarte tare, si aveau o lumina alb-galbuie. Aveam ziua in fata. Pacat ca nu se mai fabrica.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google