Becuri Philips Night Guide H4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar H4 led a incercat cineva pana acum?

Comment

degeaba pui LED in farul de logan, o sa vezi cam 5 metrii in fata
      Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

ca sa vezi ok iti trebuie ceva cu led cree sau epistar, minim 30-35W Iar ca sa fie de 30-35W le trebuie un radiator imens, deci slabe sanse sa le bagi in far

Comment

Led-urile sunt lumini de zi si atat, nicidecum pentru faza scurta.
          sigpic

Comment

Pacco, sunt masini cu iluminare stric pe LED-uri.

Comment

faza scurta si faza lunga functioneaza pe bec cu halogen sau becuri tip xenon, n-am auzit de vreo masina care sa foloseasca becuri led
              masinile alea cu iluminare strict led au faza scurta+lunga tip xenon, led au la semnalizare, pozitii, stopuri
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Uite aici dar costa 400lei setul.

Comment

Nu stiam de asa ceva. Exista vreo masina care iese din fabrica cu asa ceva? Ma scuzati, dar am ramas in urma cu informatiile .
                  sigpic

Comment

Eu as propune totusi sa revenim la subiect; deci gama de becuri H4 de la Philips, din categoria celor expuse in titlu, daca puteti sa spuneti ceva, va rog.
                    Multumesc.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

sugerez x-treme vision sau blue vision.
                      X-treme vision desi sunt scumpe, rup retina! Dau o lumina excelenta.

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
                        Eu as propune totusi sa revenim la subiect; deci gama de becuri H4 de la Philips, din categoria celor expuse in titlu, daca puteti sa spuneti ceva, va rog.
                        Multumesc.
                        Eu am folosit atat pe Logan (bec H4) cat si pe Symbol (bec H7 la faza scurta) Philips X-treme Vison (luminozitate +100%), dau lumina ceva mai alba decat becurile "normale", am fost f multumit de ele.
                        Acum pe Logan folosesc Bosch Plus 90...Ce imi place la ele este ca au lumina mai alba decat Philips XV...probabil pe viitor ca tot acest model de becuri voi folosi in caz ca se ard acestea.

Comment

Se continua aici.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google