Logan - O Masina Fiabila? Merita?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Intr-adevar cred ca ar fi mai bun un 1,6 dar nici 1,4 nu e de lepadat. Parerea mea de sofer-incepator, Logan e o masina f buna tinand cont de raportul calitate drumuri/buzunar! Parca a fost facuta pentru Romania! Plus ca e incapatoaaaaaaare! Bagi un porc in port-bagaj si langa el butoiul cu varza murata si un bidon de vin...Bafta!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

De la laureate plus sau de la kiss fm in sus ai abs si aer
      sigpic Alexandria

Comment

Originally posted by gusi View Post
        Parca a fost facuta pentru Romania!
        Chiar asa si e. Loganul (L 90) a fost construit pentru drumurile si conditiile vitrege din Romania. Mai ales suspensiile sunt adaptate la drumurile noastre.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Singurul regret pe care l am de cand mi am cumparat loganu e ca: nu l am luat full option e o masina
          Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
          www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

Eu am Prestige DCI. Am vrut sa-mi iau un Golf V nou si am ajuns la Logan. Din mai multe motive : pret, intretinere, taxe, gropi, utilitate ....
            E bine sa nu te grabesti cand cumperi o masina. Eu am prins oferta cu airbagurile laterale si garantie extinsa. De asemenea poate mai castigi si la cursul euro, poate mai scade si asta. Motorizarea o alegi care ti se potriveste cel mai bine. Aerul conditionat, servodirectia si chiar Abs sa stii ca sunt foarte utile. Eu am avut o Dacie 1310 de care am fost f. mutumit diferenta este insa enorma. Cheie si "motorina buna". Atat.
            Mergi si la test drive, nu te costa nimic. Am incercat pana sa-mi iau Loganul mai multe marci de masini Wolkswagwen, Opel, Seat. Poate ai noroc si de programul "rabla".
            Last edited by lau; 13 March 2008, 00:29.

Comment

Am citi acum ultimul post, si mia venit sa rad. Cum sami dau masina la "rabla"? Este prima mea iubire, este un 1310 break din 1997, arata impecabil, si merge impecabil (10.000km facuti doar de mine intrun an si am schimbat doar pompa de apa, un releu si schimbul de ulei, eu zic e super bine), si clar ca nu o voi da, mai ales la "rabla". Uitate si zimi daca asta e masina de programul acela . . . (spunemi cum bag poze sa le vada si altii ca nu reusesc)

pozele cu masina actuala (nu pt mult timp)

Am crezut ca am dedus cum sa pun poze pe post. nu am reusit, spunetimi si mie cum . . .

marcel, nu mai posta consecutiv, foloseste butonul "edit", nu mai da "quote" la ultimul post, nu scrie mirc si citeste regulamentul !
              Last edited by Seba; 16 March 2008, 01:03.
              Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

Scuze nu am vrut sa te jignesc. A fost doar un sfat. De unde sa stiu ca Dacia pe care o ai e in buna stare ? Eu am avut o Dacie din 1990 si am fost al patrulea poprietar si 8 ani ma servit foarte bine. Daca vrei sa pui poze dai click pe Go Advanced si apoi pe "agrafa" de sus care iti deschide o noua fereastra unde ai Browse si poti sa pui pozele.
                Scuze inca o data.
                Last edited by lau; 13 March 2008, 12:18.

Comment

Ca o continuare la ce a scris Octavian 28 : cunosc pe cineva care are varianta chiala si intr-o 100 de mii de km a schimbat de 3 ori caseta de directie ( foarte multe drumuri facute in afara tarii ).
                  Ca o continuare la Csebalyn : eu sunt la al 2 lea Logan . Primul pe care l-am vandut firmei unde lucrez are 32000 km , acum il folosesc ca masina de serviciu nu bate absolut nimic , nu zdrangane , este totul Ok . Si minim 28000 sunt facuti doar in oras . Cel de acum are 13000 , supermultumit de el .

Daca te-ai hotarat ce sa iei , felicitari . Sa te bucuri de el . Dar ia-ti 1.6 .

Stiti ce nu inteleg eu ? Sunt unii posesori de Logan , care au modelul chel dar il au metalizat . Adica au dat 250 euro pe metalizare in loc de 500 pe urmatoarea varianta dar cu niste accesorii in plus care -i usureaza confortul sau viata la volan ( 2 baloane , servo , geamuri electrice fata , reglaj oglinzi din interior ) . Si mai tin si de siguranta . De ce ?

Andrei , nu ne spui nimic mai mult ? Secretos ?
                  Last edited by FLORIN77; 13 March 2008, 15:56.
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by florin77 View Post
                    Andrei , nu ne spui nimic mai mult ? Secretos ?
                    Adica? Ce sa zic?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Marcel89 View Post
                      Am citi acum ultimul post, si mia venit sa rad. Cum sami dau masina la "rabla"? Este prima mea iubire, este un 1310 break din 1997, arata impecabil, si merge impecabil (10.000km facuti doar de mine intrun an si am schimbat doar pompa de apa, un releu si schimbul de ulei, eu zic e super bine), si clar ca nu o voi da, mai ales la "rabla". Uitate si zimi dak asta e masina de programul acela . . . (spunemi cum bag poze sa le vada si altii ca nu reusesc)
                      Oricum nu poti s-o dai la "rabla" deoarece trebuie sa fie mai veche de 12 ani!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Mai adineauri am vorbit cu un vecin caruia nu-i mai incarca acumulatorul...Opel de 5 ani,second, masina ca lumea...Nu stie cat il costa dar cica ii pare rau ca a vandut de curand Dacia 1310...De acord si cu cele spuse mai inainte-dai 250 de euroi pe culoare metalizata, dar n-ai macar servo...
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Nu mam suparat, sunt mandru de ea, si clar nu as dao la remat. Am vazut ca a aparut pe site-ul oficial la Dacia o noutate, Logan GPL cu motoare de 1.6 (pana acum la berlina erau numai 1.4). Azi am testat masina unui coleg de la scoala, Logan Preference 1.4 cu GPL, si merge chiar nesperat de bine si zgomotul parca este mai redus cand merge pe GPL, sau mi se pare? Are 12.500 km dintre care 6.000 cu GPL, si nu a avut nici o problema. La cum conduce el masina, inseamna ca, chiar e buna (bine, cand o prinde ca defapt e a lu tasu). Mam uitat mai atent pe siteul Dacia, si Logan Kiss fm chiar nu e de lepadat (dak tot fac un pas, macar sal fac calumea). Si apropo la cineva care zicea mai sus cu 1.6, sa stiti ca numi trebuie motor cine stie ce, nu sunt vitezoman mai ales dak mai am pasageri, nu conduc inconstient desii am 18 ani (aproape 19), dar nici nu conduc la o baba sau mos, in oras ma descurc cu tupeu cand ma grabesc, iar cum am mai spus, 500 E pt 15 cai in plus nu mi se pare o afacere buna. Numai bine
                          Attached Files

Comment

Ok, imi cer scuze moderatorilor, nu ma prea pricep sa postez, dar invat repede

Comment

Fiabilitate inseamna:
                              / motor benzina sau diesel / anul de fabricatie / km la bord si defectiunile aparute ( fara consumabile, filtre, placute de frana etc)
                              hai sa vedem cine se inscrie?
                              un coleg are logan 2005/ 1,4 benzina cu 70.000 km si n-a schimbat nimic numai consumabile. tocmai ca a fost multumit de masina n-a vandut-o cu toate ca avea bani de alta noua.

Comment

Cred ca despre fiabilitatea unei masini se poate vorbi dupa o suma considerabila de km, cum ar fi minim 50.000...
                                Eu unu, dupa 2 ani si 3 luni am 23.000 si spun clar ca este fiabila!Poate si din cauza ca o conduc mai cu blandete asa...
                                Mai vedem peste un an-doi...
                                Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google