Revizie la 7500

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie la 7500

Salutare
    Aveti idee cum procedez si eu cu revizia de la 7500 Km? Trebuie sa ma programez la vreun service, ma duc direct.... voi cum ati facut (daca ati facut )
    PS. Ma refer la service-uri din Bucuresti
    10q

Trebuie sa te programezi cu cateva zile inainte,si asa cu programare o sa mai stai dupa ei pana au ei timp sau chef sa iti faca masina.Eu zic sa suni,sa te programezi...altfel risti sa faci 2 drumuri aiurea
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

de ce faci revizia la 7500km????
      Ai masina de un an???
      ...de doi lei :p

Comment

Revizia la 7500 km se face daca mergi mult in oras, daca nu la 15000 km. Dar treaba ta la cati km o faci, tu decizi, cheia e la tine. ;)
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Revizie-revizie la 7500 sau numai schimbat uleiul?
          Martinel rules!

Comment

Oare daca producatorul a scris in carte ca revizia se face la 15.000 km oare ce revizie trebuie sa facem la 7.500? Sau poate "juma" de revizie restul fiind la 15.000 )

Comment

La 7500 km (daca mergi mai mult in oras, sau daca vrei tu) se schimba numai uleiul, filtrul de ulei si filtrul de aer.

Comment

@vendor: ai facut "revizia" de 7.500? la ce service? ceva impresii despre ei? sa stim si noi de cine sa fugim si la cine sa ne ducem ....

PS la 7.500 e bine sa faci un schimb de ulei. eventual sa schimbi dacia oil cu ceva mai bun.
                Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                10.000 km - 22.01.2007

Comment

Pai n-ai pe cine intreba, ca vad ca domnul Ventor n-a mai intrat de pe 17 ianuarie...

Comment

Revizie la 7500 ? Eu stiu ca este 15000 sau 1 an.Asa scrie si in cartea tehnica.Ca vrei tu sa o faci mai devreme asta este alta poveste.Numai bine.
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Asa scrie in carte, dar cine vrea sa o faca, e treaba lui. Si cei din service iti recomanda revizia la 7500 daca mergi mult in oras.

Comment

N-am stiut asta.Mie nu mi-au zis nimic de mers in oras.O sa ma interesez la vocea clientului.
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

dar manualul si carnetul de intretinere ti le-au dat de la dealer? .....
                          Last edited by 1.5 DCI; 8 June 2007, 11:09.
                          Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                          10.000 km - 22.01.2007

Comment

Am fost la revizia de intretinere (asa au botezat-o) de la 7500 km acum 2 luni si am pus ulei Mobil One. Motorul e mai silentios cu uleiul asta.
                            Inginerul de acolo zicea ca in cartea tehnica scrie negru pe alb: daca mai mult de 50% din distanta parcursa o faci la viteze medii de sub 30 km/h, TREBUIE schimbat ulei si filtru de ulei (cel de aer cica nu e chiar asa mare urgenta).
                            Martinel rules!

Comment

Eu am schimbat si filtrul de aer la 7500, chiar daca nu trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google