eu stau in pascani judetul iasi,un oras care nu se compara cu iasul nu mai zic de bucuresti.De aceea trebuie sa profit de orice ocazie,m=ai ales la sarbatori cand omul mai cumpara cate ceva .
Sfat Logan Pentru TAXI
Collapse
X
-
nu inteleg de taximetristii nu sunt interesati de 1.2 16v.aceasta motorizare cred ca este cea mai potrivita pt taxi.consum mic in oras.cred ca este perfect pt oras.iarna motorul fiind mai mic se incalzeste mai repede.si de cele mai multe ori taxi-ul circula cu 1 pasager,nu ca nu ar trage bn cu sarcina mare.eu am plecat si cu masina incarcata la max si portbagajul si pe bancheta +scaun fata si tragea bn.daca stii sa mergi cu ea nu ai probleme.atunci cand ai sarcina normal ca o turezi mai mult ,cand vrei sa mentii viteza si nu ai nevoie de demaraj merge f bn cu 1500 rot/min.un motiv in plus ca aceasta motorizare e potrivita pt taxi e instalatia gpl ,care cred ca da un randament mai bun cu acest motor.
Comment
-
Era vorba de M C V. Motorul de 1,2 nu exista pe MCV, si nu cred ca vrei sa vezi cum goleste rezervorul. Mcv-ul are 1300 - 1400kg doar el, daca mai pui 7 persoane, sau 5 persoane + bagaje, nu cred ca o sa vrei sa vezi consumul. Am un prieten cu un van de 1.4 si il foloseste la carat, pune in jur de 500 - 600kg pe el si nu stie sa fii scazut consumul mediu sub 10%. In regim de taxi de obicei consumul se face in localitate, si doar ei stiu cat stau la cozi, semafoare, si alte ambuteiaje, iar consumul creste mult mai mult la plecarile de pe loc.
Comment
-
da am obs ca se referea la un mcv.dar eu ma referam la taxi in general.nu stiu daca mai sunt alte threaduri pt taxi si eram intrigat de ce posesorii de logan nu s-au orientat spre 1.2 16v desi au cumparat masina cand exista aceasta motorizare.
sa fiu on topic cred ca pt ce vrei tu 1.6 16v e mai potrivit.
Comment
-
Salut ! sunt de 5 ani taximetrist si de 3 ani am un logan 1,4 mpi probleme mari nu am avut. La87000 am schimbat rulmeti capete de bara trapezi si bieletele de directie acum am 144000 si inca mai tin masina ii ieftin de intretinut. Fac taximetrie in maramures viseu de sus drumuri sub orice critica!!!
Comment
-
vezi ca mcv ul de 7 locuri nu este agreat la taxi, 16,16v consuma benzina iarna de te rupe ia ti 16 simplu de diesel ce sa zic eu am unul cu 180 mii km si mi au cazut inj, la 70 mii de atunci nu am avut probleme cu el ,totul depinde de noroc am colegi cu 220mii si nu au umblat in el si este de 65 cai ulei la timp si bun ,si mai este o problema sa nu lucreze mai multi soferi pe diesel toate firmele de taxi din Bucuresti care au avut masini la plan diesel au avut mari probleme stii cum e nu este a ta nu te intereseaza .Cu stima
Comment
Comment