Bine daniel eu te cred. Raspunde-mi si mie la intrebare , se merita la un mcv nou sai bag parafina in el? In praguri sau unde se baga?
Despre Protectie Anticoroziva
Collapse
X
-
Mai fratilor eu am fost la Dacia si mi-au bagat un fel de vaselino-parafina peste tot da atata de a dat pe afara(o mica atentie) asa ca o sa crape toata masina si o sa ramana pragurile, lonjeroanele si usile brici , peste 10 ani am elementele amintite de vanzare daca doreste careva.
Operatiune gratis + am primit mocca si un set de protectii aripi.
Vaselina respectiva se lasa sa se uste iar apoi se sterge de pe praguri cu o carpa uscata fara apa ca altefel se intinde peste tot
Comment
-
masina e fabricata in nov.07, achizitionata in Mar. 08, la urmatoarea revizie intentionez sa cer un tratament cu parafina/ceara anticoroziva.
- ma adresez direct service-ului autorizat Dacia sau urmez o anumita procedura ?
- as vrea sa stiu mai exact toate locurile pe unde se pulverizeaza parafina (cei care si-au facut deja aplicarea cu parfina cu siguranta stiu, niste poze cu orificiile in cauza ar fi ilustrative )
Comment
-
Toata tabla de exterior fiind galvanizata, chiar daca e subtire, nu va rugini usor. Ideea e ca tabla vopsita si lacuita de exterior trebuie protejata de zgirieturi, lovituri, vopsea sarita, etc. Tratamentul, daca l-ai putea face, ar fi bine sa-l faci cu ceara care se aplica in Vopsitorie, la Uzina. Apa nu va sta pe nici un element. Cred ca are un pret mare.
Comment
Comment