E aceeasi tabla cu cele pentru export, deci si pentru Ungaria.
Despre Protectie Anticoroziva
Collapse
X
-
-
Din intampare cand am ridicat masina de la dealer l-am intrebat daca pot face o antifonare la masina acum cat e noua. La care el mi-a zis pe un ton naspa citez : Sa nu cumva sa te atingi de ea cu nimic,ca e tratata din fabrica si..Pierzi garantia la coroziune.
Voua nu va zis nimeni sa nu va atingeti de ea??
Comment
-
Cum sa nu... E tratata din fabrica cu ce? Cu apa?
Comment
-
Azi am fost cu golanu sa-i fac o baie cu parafina. Am bagat in usi, pragurii, lonjeroane. E din 2008 golanu si nu avea pic de parafina in praguri sau in usi.Tasnea apa din praguri si usi ca la robinet.Am o intrebare:s-a mai scurs din parafina pe prag prin gaurile de la usi. Se curata la spalat sau trebuie sa o sterg acum cat e proaspat?
Comment
-
Nu se poate asa ceva, nu ai vazut tu bine. Ma indoiesc ca ai desfacut pragul sau usa sa vezi ce si cum.
Comment
-
Si eu constat ca era foarte prost omul ala si nu stie sa vada daca e dat cu parafina sau nu.
Comment
-
Tu vad ca le cam stii pe toate. In primul rand dopul de la prag nu avea cel putin o urma ca s-ar fii dat cu parafina, era complet uscat si in al doilea rand a bagat baiatul "ala prost" degetul, cat s-a putut, si nimic.Mai mult decat atat in usa de la sofer l-am pus sa-mi dea fata de usa jos si "prostul" a constatat ca nu avea absolut nimic dat.Baiatul ala e prieten de-al meu si nu avea cum sa ma abureasca
Comment
-
Parafina se baga, dar nu se baga sa dea pe afara. E imposibil sa nu fie!
Comment
-
Am si eu o intrebare ptr cei care se pricep...
merita sa fac o operatiune de ceruire la un mcv nou??? Adica nu daca merita , ajuta la ceva? Se poate face? Cam cat m-ar costa manopera in service? Ma inebunit unchimiu ca vrea sa bage ceara/parafina ixell in ea dinainte so scoata din curte de la dealer... Ce ziceti are rost??? Ajuta la ceva? Cam cat dureaza in service...
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by andrei View PostCum sa nu... E tratata din fabrica cu ce? Cu apa?
Comment
-
Originally posted by Daniel68 View PostTabla fiind galvanizata si tratata prin folosirea baii in cataforeza (caroseria introdusa intr-o baie), tratata cu ceara anticoroziva si cu insonorizant, e greu de crezut ca va rugini caroseria, mai ales ca tabla are o garantie de 6 ani!
Comment
Comment