If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am un Logan Ambition din aprilie 2006. M-au chemat cei de la AutoNesti Bucuresti pentru anticoroziune. In ce consta aceasta operatie, cat dureaza si daca este necesar sa ma duc.
Mi-au spus ca este GRATUIT. TKS!
Am un Logan Ambition din aprilie 2006. M-au chemat cei de la AutoNesti Bucuresti pentru anticoroziune. In ce consta aceasta operatie, cat dureaza si daca este necesar sa ma duc.
se da cu ceara in usi praguri,lonjeroane si se umbla la pasajele rotilor spate si-n portbagaj .Nu stiu daca tu primesti si protectiile de plastic de la aripi,la mine a durat 2 zile si cred ca merita sa te duci,numai bine.
Evita AUTONESTI...e o porcarie si lucreaza prost de tot...eu m-am ars cu ei...
nu contează. stai liniștit.este complet gratuit. a mea e din mai 2005 și mi-ai pus și apărătorile de plastic la aripi, dar cu parafină au dat așa...de ochii lumii că am deschis fețele de uși și au dat f puțin....dar au dat...
sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN
pentru a beneficia de garantie, trebuie sa faci toate reviizile de intretinere la service-urile autorziate Dacia, si sa specifice in certificatul ala ca a fost controlata dpdv estetic.
Salut!Mi-am cumparat si eu un logan din 2005 si din cate am observat nu a participat la programul de ceruire.As dori sa-i injectez ceara anticoroziva dar problema e ca nu stiu care sunt toate orificiile prin care se poate introduce.va rog daca ma puteti indruma sa dau de toate orifiiciile in care se poate injecta ceara.ms
Sper ca postez unde trebuie As vrea sa dau "burta" masinii cu un antifon special sau o solutie speciala anticoroziva, de fapt care sa imbine si anticoroziunea si izolarea fonica, si nu stiu exact care sunt acele solutii speciale pt asa ceva. Daca ma puteti ajuta cu niste recomandari, raman recunoscator
eu dupa ce termin sa o dau cu ceara anticoroziva vreau sa dau podeaua cu vreo doua straturi de autovapant de la policolor si apoi sa pun peste un strat de fononim peste
Stau si ma gandesc...vara, cand masina este parcata la soare...tabla se infierbanta la aprox 85-90 de grade uneori....Oare vaselina aia sta acolo unde ai pus-o???
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment