Nu stiu daca s-a mai dicutat despre acest subiect,eu unul nu am gasit nimic,vreau sa stiu cu ce pot proteja masina impotriva prafului care se aseaza foarte mult pe caroserie cat si cel care se depune in habitaclu.In legatura cu cel din habitaclu ma descurc prin intretinerea regulata,dar cand vine vorba de prafu care se depune dupa doua zile pe masina dupa ce o spal ma ingrozesc.Exista niste solutii care se aplica sau ceva de genu .Multumesc
Praful Cel Mai Mare Stres
Collapse
X
-
Pai normal ca o spal...dar sa o spal odata la 3 zile....nu stiu ce sa zic,nu ca ar fi prb de bani dar ma gandeam ca exista ceva pt auto special.In leg cu pronto ma bate gandu sa vad ce efect are dar ma indoiesc ca o sa faca mare lucru pentru caroserie (pt ca mai mult de ea ma doare) avand in vedere cat se depune la traficul actual si cond atmosferice...cred ca o sa incerc macar pe geamuri sa vad ce rezolv mersi ionut
Comment
-
Praful nu iti afecteaza decat imaginea masinii.
Gandeste-te cum era in iarna cand se stropea jumatatea de jos a masinii.
Era stropita si capata o nuanta aproape alba.
Sti ca era sarea pe care o aruncase ADP-ul pe strazi.
Atunci cred eu ca trebuia sa ne arda mai tare...
Comment
-
Xsander,
dute in targ la Vitan si o sa gasesti niste perii mari din carpa,pe care o inmoi in motorina si o lasi la uscat cateva zile.O sa scapi de praf in 10 minute si se aduna tot praful in perie.Eu am luat o perie pt un Navara negru si aduna praful perfect.
Comment
-
Mersi mult pt sfat Alex o sa vad ce iese.Stiu ca prafu nu prea are efect asupra caroseriei, dar totusi imi place sa-mi tin masina curata .In legatura cu solutia care se da pe strazi iarna contra inghet ,stiu ca are un caracter coroziv asupra caroseriei ,de aceea cand era nevoie curatam de fiecare data cand ajungeam acasa nu se discuta
Comment
-
Nu dati mai cu pronto pe vopsea ce draq... spalati-o bine , dati-o cu ceara si prafu il dati frumos cu un pamatuf la o parte , dar sa fiti siguri ca ati dat-o bine cu ceara... ca altfel apare topic , panze de painajen in vopsea/vopsea matuita ce ma fac... si va spun eu sigur ca daca dati cu pronto de podea tot nu mere
sigpic
Comment
-
Staţi liniştiţi, eu o am GRI PLATINE (argintiu metalizat) şi mă oftic la fel ca şi voi după o zi-două de la spălare. Praful se pune la fel, e drept, de la distanţă nu se bagă de seamă, de aproape însă e acelaşi lucru.
Dacă eşti mai nesimţit, e la fel de adevărat că o poţi spăla la o lună - nu e jalnică - şi dacă o mai prind şi câteva ploi te-ai scos! Ce bun e garajul .....!!!!!
Comment
-
Eu intainte o spalam odata pe saptamana chiar si de 2 ori..cu spuma activa si la urma ceara...se depunea la greu..acu` am mai renuntat la spalarile dese ca tot aia e...tot cu praf pe ea sta..ba mai mult de fiecare data cand spal masina ploua..ori seara ori chiar cand ies din spalatorie...is blestemat
Comment
-
Zici ca e bine cu garaj? Asta sa o crezi tu Eu o tin in garaj in permanenta pt ca lucrez aproape de casa nu ma deplasesz cu ea decat in fiecare seara cand ma duc sa-mi iau iubita de la work si cand ajung o bag in garaj si crede-ma ca se pune bine prafu iar in garaj nu e praf pt ca e aerisit destul de bine...acum nu stiu ce sa zic cred ca o sa ma multumesc si asa sa o spal mai des...
Comment
Comment