Azi la dealerul din Galati masinile au fost sterse cu o perie antipraf...cum spunea si cineva mai sus...si au iesit super frumoase...atasez si o poza cu o astfel de perie .
Praful Cel Mai Mare Stres
Collapse
X
-
Ma stresam si eu nitel de la praf, dar mi-a trecut...Aseara a plouat destul de bine si cateva zile sper sa tina. Mai ales ca a mea are o culoare pretentioasa-verde metalizat(care bate ba in negru, ba-n albastru!) Nu va mai stresati din cauza prafului, ca nu se merita!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Am trecut de faza cu praful,nu-l mai bag in seama.Mai demult,cand aveam o Dacia 1410 de culoare bleumarin metalizat o dadeam cu polish la culoare sau ceara dupa fiecare spalare.Dupa vreo 2 zile,cand se aduna praful pe masina,dadeam cu o carpa moale si se lua imediat.Dar faceam chestia asta doar odata,pana data viitoare cand spalam masina din nou si repetam chestia cu ceara sau polish.Deh,culoare pretentioasa...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Da...se ia usor prafu' daca e ceruita.
Ce sa mai zic eu cu gri comete (care e aproape negru).
Oricum cu noua jucarie (jet sub pres.) n-o sa-mi mai fac asa probleme, cand am chef ii trag o spalare si ceara cat incape (asta nu dauneaza daca e in exces ca polishu).
Comment
-
De ce trebuie dat cu motorina pamatuful acela care se gaseste in targ. Nu inteleg.Last edited by valeriuciprian; 3 July 2008, 16:29.1.5 dc
Comment
-
De fapt ca sa straluceasca vopseaua.
Comment
-
Colegii mei cei scumpi si dragi
NU dati pamatufu ala cu motorina, cina naiba vi-a bagat in cap tampenia asta???
Dupa o spalare buna, e normal ca dupa una doua trei zile sa vezi praf (mai ales cum am eu culoarea).
Daca si numai daca nu e praf mult si aveti o perie profi 100% bumbac, foarte fina
puteti sa o mangaiati cu ea, FARA sa o bagati in motorina. Daca o bagati in motorina, praful se va tine scai dupa voi pana la urmatoarea spalare.
Pt luciu..Daci cu ceara, daca e prea greu, platiti pt treaba asta, dar nu dati cu perie cu motorina pe vopsea...Inuman
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View PostEu intainte o spalam odata pe saptamana chiar si de 2 ori..Cu spuma activa si la urma ceara...Se depunea la greu..Acu` am mai renuntat la spalarile dese ca tot aia e...Tot cu praf pe ea sta..Ba mai mult de fiecare data cand spal masina ploua..Ori seara ori chiar cand ies din spalatorie...Is blestematsigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
Comment