Eu imi tin masina parcata in fata blocului,langa o bara de covoare si vecini au inceput curtenia de primavara,credeti-ma ca e groaznic sa imi vad masina plina de praf in fiecare zi
Praful Cel Mai Mare Stres
Collapse
X
-
Salut!
Acum, de când a venit căldura, spăl mașina o dată la 1-2 săptămâni. Când este timp o dau și cu polish sau ceară. ÃŽn general ies undeva la iarbă verde și o spăl, și au fost unele zile în care după ce o spălam, cand ajungeam acasă era plină de praf.
Cred că cea mai bună soluție pentru problema asta, cu praful, din câte m-am interesat eu, ar fi o husă/prelată (cum vrei să îi spui). Eu am văzut și prin Selgros, Metro dar nu par cine știe ce. ÃŽn schimb am văzut niște modele chiar șmechere pe un site, care m-au convins să îmi iau (problema rămânând $$$). După mine, husa e mai eficientă decât un garaj și nici nu mai are rost să spun, mult mai economică decât spălat săptămânal cu spumă și ceruit sau altele. Chiar dacă ești genul care umblă mult cu mașina, dacă doar praful e problema, sacrifici 5-10min seara să pui husa, si 5-10 min dimineața să o dai jos, dar nu mai ai praful de pe lume pe mașina, să nu mai spunem de alte probleme precum găinaț sau cum am mai citit pe aici, clei de la copaci (cu asta nu am avut probleme)
Deși nu îți rezolvă problema, cred că cel mai bine ar fi totuși să te obișnuiești cu ideea că nu poți avea mașina tot timpul curată (cum a mai zis cineva mai sus)
Numai bine!Succesul nu e determinat de ceea ce obţii când ajungi la destinaţie, ci de ceea ce devii de-a lungul drumului. [Zig Ziglar]
Comment
-
@SIC41 nu se spala masina la iarba verde ca poluezi natura, masina se spala de preferinta la spalatorie. Si decat sa pun prelata pe ea mai bine o las plina de praf, abia nu se mai sprijina "baietzashii" de noapte de ea ca se murdaresc. Da-o supararii de masina ca sefu meu are masina de 30.000 euro, o spala numai la spalatorii de fitze si tot are efectul ala de panza de paianjen pe ea, asa ca praful nu-i stress pentru mine, am eu alte motive de stress!
Comment
-
Salut.
Eu am rezolvat problema cu o prelata facuta de o firma din Ialomita, la pretul de 130 lei.Materialul este super.Attached Filesreal power..... diesel power by
Comment
Comment