Praful Cel Mai Mare Stres

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai lasa caterinca si du-te la bancuri daca ai chef de distractie.
    Si mai ia si o bere cu tine sa nu te plictisesti.

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
      Hai lasa caterinca si du-te la bancuri daca ai chef de distractie.
      Si mai ia si o bere cu tine sa nu te plictisesti.
      Tu de felul tau esti asa glumet sau iei colegii la misto?Rusinica.Rusinica.Rusinica.

Comment

Chiar asteptam o parere/solutie buna la subiect, nicidecum o gluma sau misto, pt ca e ceva real.

Comment

Am vazut o masina veche de prin anii 80, cred la un mosulica care de fieare data dupa ce spala masina o usca cu o bucata de cearsaf si apoi imuia restul de cearsaf in motorina si dai frecus, esea un luciu de spuneai ca nustiu ce ozn este,pe atunci nu era nici spuma activa si nici ceara sau polis.Cand te uitai in parcarea cu putine masini nu ca acum i-ti sarea in ochi precum femeile frumoase,de praf nu va pot garanta ca se aseza asa de mult ca acum dsr sa nu uitam ca pe atunci anotimpurile erau respectate nu ca acum ca din palton sari in bermude si invers.

Comment

Pai iti spun eu: urmeaza tu pe mosulica - cu tot respectul care ti-l port pt varsta (pt ca acum vreo 10 ani am facut la fel sai VAI SI AMAR de cate ori tre' sa o iei la frecat - noroc ca am facut numai partea din spate) si noi ne aliniem la produsele actuale, CERUIT si alte cele.. Ok ?

Comment

Cat timp traim in Romania nu o sa scapam niciodata de praful asta. In strainatate in fiecare seara se spal strazile pe cand la noi am observat ca doar bulevardul de la primarie ( vb de Cta ) este spalat mai mereu atat ca de este primaria. In Bucuresti cand am fost am observat ca se spala bulevardele dar si acolo nu cred ca peste tot in fine traim unde traim si asta ne ocupa tot timpul . Numai bine baieti
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

aia nu e spalat e dezinfectat si chiar si asa tot aia e, dupa o ora sau doua .....tot se ridica praf....nu scapi de el niciunde.o speli si asta e; cat de des depinde de buzunaru fiecaruia. daca nu o lesi asa un pic mai prafuita ca daca nu pune nimeni mana pe ea cat e prafuita e bun ca protejeaza contra razelor ultraviolete

Comment

polish + ceara + garaj cea mai buna solutie... si apalat des....

eu am verde cameleon o spal si dupa 3 semafoare e deja prafuita.....
                  ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                  YO2MKL
                  sigpic

Comment

salut colegi
                    la praful din bucuresti nu prea ai ce face sunt foarte multe santiere si foarte multe masini ,pt cine nu circula foarte des este buna o prelata iar pt cei ce pleaca zilnic se descurca cum pot, apropo asta vara am mers la munte in plimbare si dupa un circuit prin tara la intoarcere m-a prins o ploaie torentiala de nu vedeai nimic in fata am trecut de noru respectiv am mers in continuare si dupa vreo 30 min. am oprit vreau sa spun ca nici nu zici ca masina a trecut prin ploaie eram pe undeva intre brasov si ploiesti pe cheia ,ideea este alta unde sunt paduri si aer curat nu exista praf pe cand in bucuresti daca da o bura de ploaie se spala toata atmosfera de praf si bine inteles acel praf ajunge pe masinile noastre si in casele noastre.

Comment

In general la toate orasele de campie se intampla acelasi lucru.
                      Fain de altii care stau la munte.Asta e.

Comment

Cand am luat masina eram foarte bucuros de culoare imi palce la nebunie dar este greu de intretinut ... o spal seara... o bag in garaj si dimineata cand deschid garajul sa plec cu ea are un strat cosiderabil de praf.... se cunoaste perfect pe GRIS COMETE....asta e....si daca dau cu carpa mai rau fac....trebuie sa incep sa ma obisnuiesc....
                        Intalniri Logan Club Constanta:
                        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

@beciAcustic eu am masina de 6 luni, in primele 2-3 luni o spalam in fiecare zi si faceam icter mecanic atunci cand vedeam praf pe draga de masina. Acum o duc la fiecare luna la spalatorie si nu mai pupa apa pana luna care vine. Culoarea o am Bleu Electrique, se vede destul de bine jegul pe ea, da nu am cumparat-o sa stau zilnic cu furtunul in mana. Golanul sa mearga si sa nu-mi faca probleme, in rest, sanatate!

Comment

@BeciAcustic
                            E bine ca ai garaj,inchipueste-ti cum ar fi aratat daca o aveai in fata blocului.Eu am avut o Dacie din "95,culoare bleu Madras,adica bleumarin metalizat.Dupa aproape fiecare spalare o dadeam cu polish la culoare sau ceara.A 2-a zi stergeam praful cu carpa de pe masina,aluneca carpa si nu ramanea fir de praf.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

in garaj sta putin ... doar noaptea ceva gen o pab la 11-12 noaptea depinde cand ajung acasa si o scot dimineata la 7 .... dar oricum o protejeaza....
                              Intalniri Logan Club Constanta:
                              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Gri comete am... data cu ceara si numai cand sufli zboara prafu, asta doar la o zi maxim 2 de la spalare dupa... e prea dens prafu )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google