Praful Cel Mai Mare Stres

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...belea mare cu prafu asta...si la mine se vede destul de bine pe bleumarine,si nu numai praful...dar m-am obisnuit cu el...ca asa ar fi trebuit sa o spal din 2 in 2 zile...cam la 3 saptamani,o luna spalare interior -exterior, in rest... praf la greu mai ales pe timp de vara(mai ales ca de vreo 2 ani se construieste in perimetru)

Comment

La " aragazu' meu " - e alb si are si gpl - nu se cunoaste asa de rau praful cum se vede la nuantele mai inchise ..... Spalat cam de 2 ori pe luna , ii ajunge !!!

Comment

Pana sa fie ca in germania fara urma de praf mai avem vreo 100 de ani.

Comment

a mea e alba si nu prea am treaba cu praful,de la distanta nu se observa,mai mult am ceruit-o singurel si acum am observat ca si la o simpla suflare se duce praful dupa ea...bine nu in totalitate.o spal cam de 2 ori pe luna,maxim 3....important e sa ii faceti o ceruire ,tare mult ajuta!

Comment

eu sunt mai interesat de interior. nu apatit nimeni sa ii sara frunze in ochi? m-am interesat de filtru habitaclu , dar nu am gasit nici o solutie. ma poate ajuta cineva?

Comment

Ai aici explicatii http://www.loganclub.ro/forum/montaj...clu-t8801.html . Eu am vrut sa am ventilatie la nas fara sa trebuiasca sa merg continuu cu aeroterma pe treapta 1 sau 2, ci numai cu clapeta deschisa si am pus la gura de intrare a aerului in aeroterma o bucata de panza rara prinsa cu 4 magneti. In cazul filtrului nu cred sa mai patrunda singurel aerul la 80-90 km/h fara sa fie necesar ajutorul ventilatorului, cred ca hartia din componenta lui franeaza fluxul de aer. Pozele sunt pentru pompa de frana, dar daca te uiti cu atentie in dreapta sus sub stergatoare vei vedea bucata de panza prinsa cu magneti.
              Attached Files

Comment

Pentru interior montati-va filtru de polen.Dar sunt discutii pe forum despre filtru de polen.Dati un serch si veti vedea.Cred ca cel mai rau se vede praful pe albastru mineral.Cine are(si eu fac parte din cei care au) trebuie sa fie resemnati cu gandul asta.
                sigpic
                TM 01 DEO

Comment

sa se vada praful pe albastru mineral ? :O Am eu albastru mineral si de la distanta nu se vede ... intradevar de la 2 metrii se vede praful ... dar in rest de aceasta culoare sunt multumit ... a stat o luna jumate nespalata si nu se vedea asa urat cum s-ar vedea la alta noante mai inchise ... iar in timpul ala a mers de 2 ori pe autostrada Bucuresti-Pitesti dus intors , si drumuri de la Mioveni la Curtea de Arges in fiecare weekend +o plimbare de 2 km pe drum de tara ... acum in parcare este nespalata de aproape o luna si nu arata asa rau (o sa fac poze)

Comment

@npower: La ce nuanta spui tu ca se vede mai accentuat praful?Eu dupa ce o spal pe a mea a doua zi e la fel de murdara
                    sigpic
                    TM 01 DEO

Comment

M-am ingrozit de ce am citit pe aici.
                      Ce rezista mai bine pana la urma: Gris Comete sau Bleu Mineral?

Comment

Desi eu am Cris Comete iti zic sincer ca Bleu Mineral rezista mai bine la prafuiala.....
                        Intalniri Logan Club Constanta:
                        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Ziceti-mi si mie aici ca pe topicul meu nu s-a raspuns.
                          Dealerul m-a spus miercuri ca nu se mai fabrica cu culoarea Bleu Extreme insa azi am primit mail de la Dacia si au zis ca INCA SE FABRICA! ce ma sfatuiti?

Comment

Eu zic ca orce culoare este pretentioasa in felul ei, alege culoarea care care iti place tie si da bine pe masina. Numai bine!

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google