If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am un logan laureate f2 din mai 2009 si am intampinat aceeasi problema SCARTAITUL DE SCAUN.....problema a fost rezolvata cu Elf lubrifiant siliconic .....cumparat din cora 14Ron.
si eu am aceeasi problema, tot cu scaunul din dreapta. am un logan preferance din 2004 si scartaitul a inceput de acum vreo 2 ani dar nu mi-am batut capul. am sa caut si eu acel lubrefiant minune. sper sa rezolve problema
O sa incerc si eu varianta lui Knura poate se rezolva odata cu scartaitul(care este din ce in ce mai deranjant)Cat despre lubrifiere poate spune cineva ca aincercat sa unga scaunul siu au disparut scartaiturle?
scartaitul apare in zonele de contact fier/fier.. dai cu wd40 pe contacte misca saunu de cateva ori mai dai o data.. si cam asta e. Eu asa am scapat de scartait si pana in ziua de azi nu a mai scartait.
daca ar fi fost unse din fabrica nu aveam probleme niciunii cu chesti asta
referitor la scartaitul scaunelor pb. se rezolva cu:
WD40 se da sub scaun pe burete si pe bara care tine buretele de la sezut , eu asa am rezolvat pb. , iar cei ce au pb. cu usile ancercati prima oara sa schimbati cuiele de la usi , daca mai face in continuare trebuiesc schimbate chederele .
La mine acestia au fost pasi care mi-au adus liniste in masina (pe garantie) .
Si mie imi scartaia scaunul de la sofer. Interesant ca se auzea scartaitul doar cand aveam centura pusa si mi-am dat seama ca e mecanismul de prindere a centurii. Am dat cu WD40 in mecanism ( butonul rosu ) si de atunci nu mai am treaba.
E o varianta care merita incercata
Salut. Eu am probleme la ambele scaune. Cel din dreapta scartaie, iar scaunul soferului nu mai functioneaza reglajul lombar. Vreo solutie pt reglaj lombar imi puteti da si mie?
are un cablu cu nituri la capat (gen frana de mana la biciclete - daca ai idee , sau ca la cablurile de acceleratie - ambreiaj) , nitul se rupe si invarti degeaba de rotita. Daca gasesti o solutie de reparare a cablului e bine, daca nu trebuie inlocuit mecanismul cu totul.
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
la mine scartaie ambele scaune si spatarele au miscari fata spate destul de deranjante, rezolvarea mea este ca imi voi lua alte scaune , probabil ceva straineze cu toate reglajele pe ele
ajuta-ti-ma!!! am o problme cu scaunul d ela sofer spatarul, se misca, dar nu imi dau seama d eunde, cred ca de la imbinatura cu sezutul, si , la o anumita turatie cred ca scoate un bazait ..de ma scoate din minti..cum desfac, cum fac!!???
Multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment