Si la mine scartaie.Si la sofer si din dreapta dar nu mereu,zici ca ar fi scaune incalzite electric,si cand se incalzesc nu mai scartaie ceva de genu ...Are perioade.Dar azi am observat ca de cateva ori dar a incetat,incepuse sa-mi scartaie arcul de la portbagaj l-am deschis de vreo 20 de ori si tot facea.Dar dupa 2 ore de mers am venit acasa si special m-am dus sa vad daca mai scartaie si nu se mai auzea.Ce vreti frate,tot Dacie ramane.Nu e nici Mercedes asta e.Dar ma enerveaza ceva foarte tare,cand mergi incet sa zic 20 km/h si sunt multe gropi,sau gropitze,zdrangane rau masina,imi zdrangane si parbrizu am senzatie,se aude si in usi ceva.Zici ca ai nu stiu ce pe acolo.
Scartait Scaune
Collapse
X
-
Scartait de scaune fata
Salutare
Si la mine scartaie atat scaunul din dreapta cat si scaunul soferului.Cand m-am dus la revizie, i-am rugat pe baieti sa unga sinele, dar tot se aude scartaitul...Cred ca o solutie ar fi sa dau scaunul si sa ma uit cu atentie ce naiba scartaie...Insa nu am surubelnite cum au ei in service...
Mentionez ca in masina are 18 luni si 35.000 km..., majoritatea facuti in concedii.
Daca stie vreun utilizator al forumului vreo rezolvare, il rog sa ne-o spuna.
Numai bine!
Comment
-
@danyelferrari: Nu e de la sine, ci de la imbinarea dintre spatar si sezut.
Comment
-
Si eu am probleme cu scaunul de la sofer, si cu cel din dreapta!!
dar la mine nu scartaie, la mine face cand iau o curba,sau un viraj mai stramt,atunci parca pocneste ceva se aude asa gros si tare, si am incercat sa vad de la ce e!Si am miscat spatarul de la scaun,si atunci se produce zgomotul acela!!Sa fie si la mine de la armatura de la scaun?
sa ma duc cu el in service(ca ma dispera zgomotul ala,zici ca de fiecare data cand iau curba se rupe ceva)???sigpic
Comment
-
Originally posted by wizard24 View PostSi am miscat spatarul de la scaun,si atunci se produce zgomotul acela!!Sa fie si la mine de la armatura de la scaun?
Comment
-
Se schimba pe garantie
tre sa astepti citeva ore acordu celor de la pitesti pt a iti putea schimba armatura
sau cel putin asa mau lasat pe mine sa astept raspunsu pt a se putea apuca de scaun tovarasu mecanic
si mai ales la mine a fost pt a 2a oara in 7 luni la 13 mii km diferenta intre ele
cam 100 euro parca am inteles ca e o armatura de la cei din service +-sigpic
Comment
-
Originally posted by boris View PostDaca ai garantie tinere trebuia sa mergi demult nu mai amina treburilesigpic
Comment
Comment