asa e dar trebuie sa ridici de furtun, si acum nu e vorba de mine sau de tine ca zici ca iei mai mult , dar daca si ala din fata a facut la fel...
Benzina Gratis ?!
Collapse
X
-
Odata ca-n povesti cand am facut plinul, langa mine era unu cu un qashqai.
Am venit dupa el si am plecat inaintea lui.In acest timp el tot baga la benzen in rezervor...
Cititnd acest topic, am intrat la banuieli!Si atunci mi s-a parut ciudat, dar nici prin cap nu-mi trecea ca ar putea sa fenteze contuaru de la pompa..
Teoretic, daca bagi cu taraita, ar putea sa castigi o jumate de litru la 50 litrii, dar nu cred ca mai mult.Cand e vorba de bani, toti suntem de aceasi religie...
Comment
-
Eu sincer nu prea cred ca se poate face asa ceva. Si motivul zic eu ca e simplu: cand e actionata acea siguranta prin punerea pistolului la loc ori prin apasare cu mana pompa se opreste automat din cate stiu eu. Deci nu vad cum sustragea benzina angajatul ala doar prin apasarea sigurantei. Poate aveau ei alta manarie.
Comment
-
daca bagi cu taraita o sa ai surpriza ca doar bani sa iti fie luati si sa nu fi bagat benzina mai deloc in rezervor ... )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Corect !
O sa platesti la sfarsit aceiasi suma pt benzina mai putina...si asa e tiganita pompa sa bage mai putin...
Daca vreti sa fiti greuceni, mergeti frumos la pompa, faceti plinu ochi, suiti-va in masina si plecati directKeyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Daca o pompa e calibrata cum trebuie, nu te fura nimeni.
Nu faceti confuzie cu diferenta de densitate a benzinei in special, la diferite temperaturi.
Noi alimentam in LITRI, dar volumul benzinei la 5 grade e diferit de volumul la 30 de grade. Pe caldura si pe frig, teoretic alimentam aceeasi litri, dar cantitatea de benzina care industrial se masoara ca greutate, nu ca volum, va diferi.
Adica faceti plinul la 30 de grade pana in buza, lasati masina pe loc, a doua zi dimineata pe racoare nivelul benzinei vafi un pic scazut. Daca i-ati fi facut plinul in dimineata respectiva, pe racoare, ati fi castigat sa zicem 0.5 litri.
Comment
-
Visati frumos la benzina gratis ...Am lucrat la Omv vreo 12 luni in 2 statii si pot sa va spun ca nu merge nici cu taraita nici cu galgaita.
Sunt destul de calibrate pompele incat va contorizeaza si un tac/clant la pistol oricat de mic ar fi el.
Iar ca sa pui mana pe siguranta si tot asa inseamna ca ala la casa trebuie sa fie vreun mare prost incat sa dea drumul mereu la pompa si sa nu ia banii afisati la casa.
Comment
-
Originally posted by lungan View PostCorect !
Daca vreti sa fiti greuceni, mergeti frumos la pompa, faceti plinu ochi, suiti-va in masina si plecati direct
Comment
-
Trebuie sa fi de-a dreptul cretin, cel mai prost hotz sa te apuci sa furi dintr-o benzinarie . Nici n-au camere din toate unghiurile posibile si imposibile de pot observa politistii si daca te-ai barbierit sau nu azi-dimineata . Ca totusi, sa te dai jos din masina cu cagula pe fata sa alimentezi si apoi sa pleci nu e tocmai discret .
Comment
-
Salutare baieti
Acum imi aduc aminte ca in urma cu 2 saptamani m-am dus la Lukoil sa alimentez, am luat pompa, am bagat in rezervor si a inceput sa curga, se simptea ca curge dar pe ecran era 0.000. Nu am stiut ce se intampla de nu apare nimic (desi simpteam ca curge) mai era in spatele meu inca o masina si am intrebat si pe dansul ce se intampla ca numi apare pretul nici litrii si mia zis "posibil sa nu fi dat drumul de la casa". Apoi imediat a venit un angajat de langa pompa cealalta si a apasat pe "chestia aceea ca fruca de la tefefonul fix" si a inceput sa taxeze. Era blocata cam pe la jumatate, nu cuplase partea electonica(ma gandesc eu). Dar ocum e posibil acum imi pare rau ca mi-am facut atunci probleme si nu am lasat sa curga acolo ) . Orcum tot ce ma gandeam era sa nu platesc prea mult. Cred ca au curs vreo 5 litri. De platit nu am platit mai mult la casa.
Comment
Comment