Aha, deci eu vorbeam prostii cu multa vreme in urma, vis a vis de 300V
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by vitriol View PostMartorul de ulei se aprinde doar daca presiunea uleiului este scazuta, iar aici vorbesc strict de Logan. La alte masini se poate aprinde si daca nivelul uleiului in baie este la minim.
@LCM: poti sa folosesti M1 0w40 cu toata increderea. Nu-l asculta pe Octavian care are chef de caterinca.
Comment
-
...si tot e sub Motul gama 300V...sunt subiectiv, dar asta e adevarul.
Inca n-am vazut un ulei de producator cunoscut (5W40 sau 0W40) care sa aibe rez la forfecare HTHS la 4,5...
Daca stii te rog sa-mi spui si mie.
Mobil1 0W40 are 3,6 HTHS.
Valoarea HTHS e cruciala la motoare supuse la forje prelungite.
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostStai tu linistit ca nu-mi crapa motorul cu el
Si revin, stii cumva vreun ulei 0W40 sau 5W40 care sa aibe HTHS peste 4 ?
Sunt convins ca pt utilizarile noastre un 3,5 HTHS real(!) este OK, dar asa ca idee...
Comment
-
Originally posted by vily pisica View PostSe aprinde si la Logan in curbe sau frinari bruste atunci cind e nivelul minim.E data ca anomalie in manualul de intretinere.
La alte masini, atunci cand nivelul este minim, becul la ulei sta aprins atunci cand masina este pe plan drept.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Am luat Motul 300V Factory Line 10w40 pt motocicleta, am prins oferta cu 195 lei bidoul de 4L pe Performance-shop.ro Cred ca e un pret foarte bun. La moto nu folosesc numai Motul, nu prea m-as risca sa bag altceva. Masina nu vede asa forja si mai am cateva luni bune pana la revizie sa ma gandesc ce ulei sa ii bag.
Comment
Comment