Salutare. Eu merg doar cu dacia oil; mi se pare ok. Am cam 50.000 km cu masina.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by gr10mmc View Post...deci , sa inteleg ca nu a folosit nimeni Motul 8100 Xcess ?
Comment
-
Originally posted by gr10mmc View Post...deci , sa inteleg ca nu a folosit nimeni Motul 8100 Xcess ?
Cu Motul si Mobil motorul meu merge la fel. Eu unul cred ca o sa revin la ce am bagat inainte, adica Mobil 3000 5w40
Comment
-
Originally posted by Shakar View PostDaca iti place cum merge cu Motul 8100 5W40 de ce ai trece pe Mobil 5W40 ?
Il lauda si il ridica in slavi desi avea doar 1000 km facuti cu el, dar intre timp si-a dat seama ca "alba ca zapada" este de fapt "scufita rosie".sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostIn urma cu ceva timp a scris pe vreo 10 pagini cat de bun este Motul, pana s-a saturat Darksid3 de report-uri si a inchis thread-ul vechi pentru ca nu se mai intelegea nimic.
Il lauda si il ridica in slavi desi avea doar 1000 km facuti cu el, dar intre timp si-a dat seama ca "alba ca zapada" este de fapt "scufita rosie".
Atunci incercam sa arat lumii ca Motul spune ca baza lui 8100 x-cess 5w40 este din PAO si esteri are aprobare MB 229.5 asa cum are Mobil 1 0w40(asta nu inseamna ca l-am comparat cu Mobil 1) , ca 6100 Synergie 10w40 este un ulei grupa III cu aprobare MB 229.3 asa cum au majoritatea uleiurilor 5w40 de la ceilalti producatori .
Si ca tot veni vorba de Motul , cine vrea are la Norauto In Carrefour Grand Arena - Motul X-clean 5w40
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostCred ca userii interesati si-ar dori sa vada un scanAttached FilesDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment