Originally posted by ibuzescu
View Post
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Schimbul de ulei l-am făcut cu Elf Solaris 5W30 DPF, cumpărat de mine, ca de altfel şi celelalte filtre !
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postpt ca ai euro5 merge solaris. la mine evolution. eu nu vorbeam mai sus de 5w30 ci intrebam de mobil1 new life 0w40. o incuraca la diesel zeroul ala?!
Chiar nu cunosc de ce pana la dizalurile E4 au pus din fabrica 10W40 si la E5 au trecut la 5W30, e o trecere ''grosolona'' sa zic asa, avand in vedere ca majoritate uleiurilor 5W30 sunt mai ''subtiri'' decat 0W40 atat la rece cat si la cald.
La urmatorul schimb cred ca am sa trec inapoi la 5W50, mi-a placut cel mai mult cum se comporta la forje, adica e mai putin zgomot de la motor.
Ce...si Ferrari baga Shell 10W60
Comment
-
Originally posted by Octavian View PostChiar nu cunosc de ce pana la dizalurile E4 au pus din fabrica 10W40 si la E5 au trecut la 5W30, e o trecere ''grosolona'' sa zic asa, avand in vedere ca majoritate uleiurilor 5W30 sunt mai ''subtiri'' decat 0W40 atat la rece cat si la cald.
Comment
-
Pai despre dci-uri era vorba, mpi-ul nici nu are nevoie, de altfel motoarele pe benzina nici nu vor veni dotate cu asa ceva vreodata, e suficient catalizatorul, pt ca particule grosiere ca la motoarele diesel nu sunt dupa arderea benzinei
Comment
-
-
Galben şi frumos, zici că este Floriol !
Comment
-
Din păcate, o data cu respectarea normelor de poluare care ştim cu toţii că devin din ce în ce mai stricte, motoarele la rândul lor sunt tot mai "gâtuite", indiferent că vorbim de Diesel sau Benzină !
Nici nu vreau să mă gândesc ce va fi când producătorii vor trece la Euro 6 !
Comment
Comment