Pt. prima revizie la 1.2 ce ulei recomandati? Eu m-am gandit la Elf 5w30 Evolution sau Motul x-cess 5w30, m-am gandit si la M1 ESP dar e cam scump si nu cred ca se justifica la cat si cum circul eu, rulaj intre 7 si 10 mii pe an si stilu de mers depinde de starea in care sunt ) mai vede si 5500 dar mai rarut ca e scumpa zeama... Cu uleiu de fabrica n-am avut treaba dar parca dupa cate o forja suna altfel motorul, in rest s-a maronit putin la aproape 7mii cat am in prezent.
Ce Tip De Ulei Folositi?
Collapse
X
-
Originally posted by piroman22 View PostPt. prima revizie la 1.2 ce ulei recomandati? Eu m-am gandit la Elf 5w30 Evolution sau Motul x-cess 5w30, m-am gandit si la M1 ESP dar e cam scump si nu cred ca se justifica la cat si cum circul eu
Comment
-
Originally posted by logan21cdc View PostPai la diesel se innegreste oricum. Asa e motorul, functionarea lui. Caracteristicile lui sa se pastreze. Corect.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Ampt View PostPoză făcută acum o oră, ulei ELF Solaris DPF 5W30, Diesel Euro 5, 5.475 kilometri de la ultimul schimb !
Originally posted by piroman22 View PostPt. prima revizie la 1.2 ce ulei recomandati? Eu m-am gandit la Elf 5w30 Evolution sau Motul x-cess 5w30, m-am gandit si la M1 ESP dar e cam scump si nu cred ca se justifica la cat si cum circul eu, rulaj intre 7 si 10 mii pe an si stilu de mers depinde de starea in care sunt ) ...............................
Pt primele 2-3 revizii eu l-as tine tot pe 5W30, nu gresesti cu nicicare, fie Elf, fie Motul, fie Mobil1.
Lasa-l cu Elf de la mama lui si scapi de o bataie de cap.
Comment
-
Da, asta a fost primul lucru cand am pus Mobil 5W40 (masina noua, 7500 km) ajungeam cu ea in 5500 rpm fara sa urle motorul (ma rog, in comparatie cu DaciaOil), vedeam doar pe turometru ca am 5500 rpm, cu DaciaOil prima data era deranjata urechea.... apoi ochiul pe turometru.
Nu e impresie, e simpla realitate.
Ce nu mi-a placut, avea momente cand scoatea motorul un sunet asa ascutit, metalic, chiar si la 4500-5000 rpm.
La tine ai sesizat cumva treaba asta?
Comment
-
vrum vrum, luat de la augsburg la un pret bun
abia astept sa-l urc sa vedem comportamentDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment